קרע בקונדום מה עליי לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בקונדום מה עליי לעשות
    לי
    15/01/2017

שלום. אתמול בערב הייתי עם מישהו שאני לא כל כך מכירה, אני כל הזמן מקפידה להשתמש בקונדומים ואתמול לצערי הוא נקרע.. אני שמעתי את הקריעה וישר ביקשתי ממנו לצאת ולבדוק אם היה משהו ואכן נקרע, הוא שם חדש והמשכנו. לדעתי הייתה חדירה ללא קונדום גג5 שניות, הוא לא גמר בזמן הזה אבל לא יודעת מה בנוגע לפריקאם.
    הוא אמר שהוא עשה בדיקה לפני 3 חודשים אבל לך תאמין לזה.. הייתה לו חברה לפני 4 חודשים אז שאלתי למה הוא עשה בדיקה אם זה המצב והוא אמר לי שהיא גילתה שיש לה מחלת מין (היא בגדה בו), אני לא יודעת איזה מחלת מין יש לה ואם זה hiv והוא אומר שהוא נבדק והכל בסדר אבל אני די סקפטית לגבי זה בנוסף הוא מדרום אפריקה.. עלה בגיל 17 וגם חברה שלו משם ואני יודעת שהכמות נשאים שם גדולה בהרבה מכאן. בקיצור, אני נורא פוחדת, אני מנסה לעשות הכל נכון ועדיין בסוף אני בחרדה. מה עליי לעשות? פוחדת לקחת קוקטייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בקונדום מה עליי לעשות

הוספת תגובה

• ונדום נקרע

ד``ר מרגלית לורבר
    15/01/2017

הטוב ביותר הוא ללכת יחד איתו לבדיקה מהירה
    אם אתם שליליים אין צורך בטיפול
    אם לא תוכלי להביא אותו לבדיקה - גשי לחדר מיון ותבקשי PEP

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו