מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע בקונדום מה עליי לעשותלי15/01/2017
שלום. אתמול בערב הייתי עם מישהו שאני לא כל כך מכירה, אני כל הזמן מקפידה להשתמש בקונדומים ואתמול לצערי הוא נקרע.. אני שמעתי את הקריעה וישר ביקשתי ממנו לצאת ולבדוק אם היה משהו ואכן נקרע, הוא שם חדש והמשכנו. לדעתי הייתה חדירה ללא קונדום גג5 שניות, הוא לא גמר בזמן הזה אבל לא יודעת מה בנוגע לפריקאם.
הוא אמר שהוא עשה בדיקה לפני 3 חודשים אבל לך תאמין לזה.. הייתה לו חברה לפני 4 חודשים אז שאלתי למה הוא עשה בדיקה אם זה המצב והוא אמר לי שהיא גילתה שיש לה מחלת מין (היא בגדה בו), אני לא יודעת איזה מחלת מין יש לה ואם זה hiv והוא אומר שהוא נבדק והכל בסדר אבל אני די סקפטית לגבי זה בנוסף הוא מדרום אפריקה.. עלה בגיל 17 וגם חברה שלו משם ואני יודעת שהכמות נשאים שם גדולה בהרבה מכאן. בקיצור, אני נורא פוחדת, אני מנסה לעשות הכל נכון ועדיין בסוף אני בחרדה. מה עליי לעשות? פוחדת לקחת קוקטייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונדום נקרע
ד``ר מרגלית לורבר15/01/2017הטוב ביותר הוא ללכת יחד איתו לבדיקה מהירה
אם אתם שליליים אין צורך בטיפול
אם לא תוכלי להביא אותו לבדיקה - גשי לחדר מיון ותבקשי PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)