חשש להידבקות ב - HIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להידבקות ב - HIV
    נועם שלמה
    10/03/2017

שלום,
    קיימתי יחסים לא מוגנים עם בן זוגי לאחר שהינו פרודים 3 חודשים. לאחר שבועיים קיבלתי דלקת באיבר המין אבל זה לא אובחן כמחלת מין. באותו זמן בן זוגי הלך להיבדק ומצא שהוא HIV חיובי. מיד גם אני הלכתי להיבדק והתוצאה שלי הייתה שלילית גם בבדיקת הקומבו וגם בבדיקה מהירה של 3 חודשים. שבועיים וחצי לאחר הסקס חזרתי על הבדיקה והתוצאה שלילית. 5 שבועות לאחר הסקס בדיקה נוספת ועדיין שלילי. היום השבוע השישי ויצאה לי פריחה בבטן שהתפשטה לרגליים. כמו כן, יש לי דלקת בעין, הפין עדיין שורף, דלקת בגרון - ללא בלוטות לימפה נפוחות, כאבים בשורש כף היד. אני מרגיש שמשהו מתרחש אצלי בגוף אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא. רופאת המשפחה והרופאה שמתמחה בHIV ומחלות מין טענו שמאוד נדיר שאהיה HIV חיובי אם הבדיקה לאחר 5 שבועות יצאה תקינה. אך אני עדיין חושש שמשהו לא תקין במיוחד לאור הפריחה שיצאה לי היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להידבקות ב - HIV

הוספת תגובה

• מחלת מין אחרת

ד``ר מרגלית לורבר
    13/03/2017

יתכן שנדבקת במחלת מין אחרת זיבה סיפיליס או תסמונת רייטר
    גד לרופא המשפחה ותעשה בדיקות כדי לשלול את כל אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו