מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להידבקות באיידס ותסמיניםאריאל06/04/2017
שלום,
הייתי במכון ליווי וקיימתי יחסי מין ללא חדירה, אך כשהתקלחתי והתנגבתי עם המגבת נפתח לי פצעון שהיה לי בגב והחל דימום. לא שמתי לב לכך ונשכבתי על המגבות שעל מיטת העיסוי. כ"כ, קיבלתי עיסוי עם שמן והיה חיכוך של איברי המין של האישה על הגוף(אם כי היא נמנעה מלעסות את האיזור עם הדם ולא היה חיכוך באיזור). השתדלתי להימנע מהמיטה עצמה ולהישאר על המגבות ואני מקווה שהצלחתי(וכן לא לנגב את האיזורים בהם היה חיכוך ע:מ להימנע ממגע עם הפצעון). ביום שלמחרת החל אצלי גירוד כללי בגוף וזמן מה לאחר מכן גם כאבי ראש והלמות עמומות באוזניים. יתכן וגם היה חום קל של 37 מעלות, אך איני בטוח. 9 ימים לאחר האירוע החל אצלי חום של יותר מ-37.5 מעלות בליווי תסמינים וויראליים, כגון כאבים/חום במפרקים, גירוי ממש קל בגרון ונזלת ממש קלה(באינטנסיבות מאוד נמוכה). בנוסף, שמתי לב לניצנים של פריחה על הגב והחזה(אם כי אני ממש לא בטוח שזה בכלל פריחה, גם בגלל היתושים בעונה זאת, גם כי מדובר במשהו מאוד לא ניכר וגם כי יש לי לעיתים פצעונים על הגב והחזהף כפי שציינתי לעיל). נדבקתי אצל רופא משפחה פעמיים. בפעם הראשונה הוא אבחן את הבעיה כמשהו שנקרא וירוס "סימבי", בפעם השנייה, היום, לאחר שהחל החום, הוא אמר שמדובר בשפעת. סיפרתי לו שאני חושש לגבי מגע מיני שהיה לי(מבלי לפרט), והוא הרגיע אותי ואמר שרוב הסיכויים שמדובר בשפעת, ולמען הסר ספק הפנה אותי לבדיקת דם כוללת. השאלה שלי היא: לאור העובדה שלפי מקורות ברשת תסמיני hiv מתחילים רק אחרי שבועייים עד ארבעה שבועות(מקור אחד ציין בין שבוע ל-3), ולאור הנסיבות שפירטתי, האם יתכן שהתסמינים שאני חווה מעידים על hiv?
אודה מאוד לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר07/04/2017אם לא היו יחסי מין מלאים ללא קונדום , כל מה שסיפרת לא מסכן אותך בהדבקה ב hiv
מכל מקום, לא תיבדק- לא תדע !!! ולכן ממליצה שתיבדק ל hiv
זה גם רלבנטי לאירועים קודמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה בבקשה
אריאל07/04/2017תודה רבה על המענה. באמת נתת לי כוח .יש לי עוד שאלה שאשמח אם תעני אליה בבקשה. כ"כ, לגבי אירועים קודמים, נבדקתי קודם ויצאתי שלילי. השאלה היא: היום התווסף לתסמינים גם שלשול(אומנם אתמול אכלתי שפע של אוכל ממסעדה, אז אולי זהו ההסבר)והיו לי צרבת ובחילה כבר כמה ימים. איזה וירוס/מחלה אחרת יכולה לכלל התסמינים שהזכרתי? החשש העיקרי שלי הוא שאיזורים בעור שלי שעברו חיכוך עם איבר המין של האישה התחכחו בתורם עם המגבת שעליה שכבתי, וכשזזתי קצת על המיטה הפצעון שלי נחשף אליהם. האם זאת לא סכנה? כאמור, אכן לא היתה חדירה.
בבקשה אשמח למענה ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)