חשש הידבקות ממפגש אקראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש הידבקות ממפגש אקראי
    חשש
    09/04/2017

ביום חמישי נפגשתי עם פרטנר אקראי וקיימתי איתו יחסי מין מוגנים.
    ולמרות זאת בשלב מסויים לפני ששמתי קונדום שכבתי על הגב והבחור הפסיבי עלה עלי והחל להתחכך לי באיבר המין לכמה שניות עד שהפסקתי אותו כדי לשים קונדום )ממש לא יותר מעשר שניות)

יש לי שתי שאלות:
    1. לא היתה חדירה ללא קונדום אולם אני חרד שאולי בכמה השניות האלה קצת הפין נכנס ממש טיפה לפי הטבעת שלו כי הוא היה ממש רחב שם, למרות שהבחור טוען שהוא נבדק לפני חודשיים והוא שלילי האם לדעתכם יש טעם לפנות לקבלת טיפול מונע?
    2. יומיים.אחרי התחלתי להיות מנוזל ועם הרבה ליחה, האם לדעתכם יש קשר בין השניים?

תודה וחג שמח 😀

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש הידבקות ממפגש אקראי

הוספת תגובה

• סכנת הדבקה??

ד``ר מרגלית לורבר
    15/04/2017

אי אפשר להידבק אם לא היתה חדירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש ממפגש אקראי הבהרה

חשש
    15/04/2017

אני יודע שללא חדירה לא תיהיה הדבקה, אבל בזמן שהוא התיישב מעליי והתחכך היו איזה כמה שניות בודדות שהרגשתי שקצה הפין שלי החל להכנס אל פי הטבעת שלו, כמובן שמיד יצאתי והמשכנו עם קונדום.
    השאלה היא האם לדעתך הארוע הזה הי מצדיק קבלת טיפול מונע או שמדובר בסיכויים נמוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו