לקיחת PEP וסיכון להדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת PEP וסיכון להדבקה
    אנונימי
    19/04/2017

שלום,לפני חודש וחצי קיימתי יסחים עם קוקסינל ללא אמצעי מניעה רוב החדירה הייתה עם קונדום ו3 4 דקות בלי וגמירה בפנים.מאותו רגע חשתי שחרבו חיי חודש וחצי של חרדות ודיכאון מיד שחזרתי לקחתי את הטיפול pep הספקתי לקחת אותי ב65 שעות למגע
    אחרי כמה ימים יצרתי קשר עם הקוקסינל הצלחתי למצוא את המספר באינטרנט,דיברתי איתו כל כך הרבה והוא בטוח בעצמו שהוא נקי ושלח לי בדיקות משנה שעה עם שמו השנה בחודש פברואר אנונימי ובשבילי הוא הלך גם לפני חודש ב20 למרץ לעשות ושלח לי את התוצאות שבכולם הוא יצא שלילי ל hiv וצהבת b ו c לא כל כך הייתי בטוח בנוגע לאמינות של זה ואחר כך שלח לי את הכרטיס ביקור של הקליניקה שנבדק בה, לפני כמה ימים היתקשרתי לשמה ושאלתי אם באמת הוא הגיע לעשות אץ הבדיקה ואמרו לי שכן ושהוא לקח אותה כבר,ושאלתי אם אפשר לדעת את התוצאה והם אמרו לי שלא וסיפרתי לבם בקצרה את הסיפור ואם רק יכלו להגיד לי אם יש משהו לא בסדר איתי והיא אמרה שלא צריך לדאוג ושהכל בסדר מהתוצאות כאילו רמזה לי על כך ולא אמרה בפרוש את הבדיקה,שבוע אחרי עשיתי בדיקות לצהבת c ו b ויאצתי שלילי לפני כמה ימים 43 יום אחרי האירוע הלכתי לעשות בדיקה לhiv צהבת c b וa ותפקוד כליות וכבד בגלל לקיחת ה pep ואני מאוד לחוץ מה הסיכוי להדבקה ? אני נורא בלחץ ולא מצליח לישון לאכול פשוט כלום...ולפני כמה ימים התחילו כאבי גרום עם ליחה זרמים בגוף נקודות דם קטנות בידיים וכאב במפשעה אני פשוט אבוד אצות וחושב שהחיים שלי הלכו ברגע פשוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת PEP וסיכון להדבקה

הוספת תגובה

• חושש דחוף

אנונימי
    19/04/2017

אציין שזו פעם ראשונה שזה קרה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו