מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך של טיפול בprepדוד23/04/2017
שלום
קיימתי יחסים עם גבר מזדמן , ישראלי, במהלך הסקס היה חיכוך ואז הוא חדר ללא קונדום חדירה ראשונית של כמה שניות ( 2-5 שנ) מיד לאחר מכן הפסקנו את האקט. לא הייתה גמירה.
שאלתי את הבחור לגבי הסטאטוס שלו ואמר שהוא נקי. אני שלילי לפי בדיקה שביצעתי בחילת החודש הנוכחי. אך ליתר ביטחון פניתי לרופא משפחה תוך 24 שעות ולאחר התייעצות עם מומחה בתחום הוחלט על התחלת טיפול תרופתי מונע , אותו אני נוטל מזה 4 ימים. בין היתר כי הפרטנר סירב לבוא לבצע בדיקה במיידי ו/או להגיד מתי הייתה הבדיקה האחרונה שלו.
אבל! הטיפול עושה לי ממש בעיות וכאבי בטן עייפות וחולשה ממשית ונראה לי שאתקשה להמשיך בו .
עוד כמה ימים אני צריך להמשיך את הטיפול? מרגיש שאני לא יכול עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אחרי חשיפה PEP
ד``ר מרגלית לורבר25/04/2017הטיפול חייב להילקח חודש ימים
אם יש תופעות לוואי תחזור לרופא והוא אמור להחליף לך את התרופות לכאלה שגורמות פחות כאבי בטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובדיקה חוזרת?
דוד25/04/2017תודה על התגובה.
האם יש פרק זמן לפני תום החודש שאפשר לערוך בדיקה מהירה לגלות תוצאה שלילית, כדי להימנע המשך טיפול מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)