משך של טיפול בprep

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך של טיפול בprep
    דוד
    23/04/2017

שלום
    קיימתי יחסים עם גבר מזדמן , ישראלי, במהלך הסקס היה חיכוך ואז הוא חדר ללא קונדום חדירה ראשונית של כמה שניות ( 2-5 שנ) מיד לאחר מכן הפסקנו את האקט. לא הייתה גמירה.
    שאלתי את הבחור לגבי הסטאטוס שלו ואמר שהוא נקי. אני שלילי לפי בדיקה שביצעתי בחילת החודש הנוכחי. אך ליתר ביטחון פניתי לרופא משפחה תוך 24 שעות ולאחר התייעצות עם מומחה בתחום הוחלט על התחלת טיפול תרופתי מונע , אותו אני נוטל מזה 4 ימים. בין היתר כי הפרטנר סירב לבוא לבצע בדיקה במיידי ו/או להגיד מתי הייתה הבדיקה האחרונה שלו.
    אבל! הטיפול עושה לי ממש בעיות וכאבי בטן עייפות וחולשה ממשית ונראה לי שאתקשה להמשיך בו .
    עוד כמה ימים אני צריך להמשיך את הטיפול? מרגיש שאני לא יכול עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך של טיפול בprep

הוספת תגובה

• טיפול אחרי חשיפה PEP

ד``ר מרגלית לורבר
    25/04/2017

הטיפול חייב להילקח חודש ימים
    אם יש תופעות לוואי תחזור לרופא והוא אמור להחליף לך את התרופות לכאלה שגורמות פחות כאבי בטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובדיקה חוזרת?

דוד
    25/04/2017

תודה על התגובה.
    האם יש פרק זמן לפני תום החודש שאפשר לערוך בדיקה מהירה לגלות תוצאה שלילית, כדי להימנע המשך טיפול מיותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו