מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשא תקופת חלון מהדבקהיוסי31/05/2017
רציתי לשאול
אדם נורמלי ללא חוסר גנטי. ללא יוצא מן הכלל. ללא טיפול בתרופות
אדם נורמלי רגיל.!
עד כמה שנים יכול להיות נשא מרגע ההדבקה ללא תופעות לוואי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח רחב מאוד משבועיים ועד שנים רבות
ד``ר רונן הולנד01/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור רונן המשך
יוסי01/06/2017הדוקטור אומר משבועיים עד כמה שנים רבות
כמה שנים??
20 30 שנה???
או כמו שאומרים במחקרים הערכה עד 15 שנה?
שוב פעם זה בן אדם נורמלי לא מטופל ולא מיוחד מהכלל
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאל שאלה יותר ספציפית ואולי אוכל לעזור לך. הפורום לא מיועד לדיונים תיאורטיים
ד``ר רונן הולנד01/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתווך זמן המשך
יוסי01/06/2017השאלה שלי לא תאורטי
התכוונתי לשאול אם אדם קיים פעם אחת בחיים יחסים לא מוגנים ומאז עברה תקופה של 15 שנים
האם יכול להיות מצב שהוא נשא??
ואני מדגיש לא אדם עם חוסר גנטי לא אדם מיוחד ולא מטופל !!
תודה רבה על היחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאורטית יתכן
ד``ר רונן הולנד01/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את דברי הדוקטור
יוסי02/06/2017סליחה לא הבנתי את דברי הדוקטור הנכבד
מצד אחד אמר שלא לדבר בנוסח תיאורטי ומצד שני הדוקטור ענה לי תאורטית ייתכן...אני מבולבל!
השאלה שלי ולא תאורטית אני שואל לקבל תשובה מדעית ורפואית האם אדם נורמלי שפעם אחת בחיים קיים מין לא מוגן ועבר 15 שנה!!
עדיין יכול להיות נשא??
בכל מקום שרשום ובמחקרים עד היום אומרים עד 15 שנה
צריך להופיע סימנים.ואם זה 15 שנה ויותר אז פשוט היו אומרים שזה יכול לדגור אצל האדם הנורמלי גם 20 ו30 שנה ובאף מקום לא שמענו שהיה מצב כזה.
ככה שזה לא מסתדר ולא מובן לי.
אם הדוקטור יכול לטרוח שוב ולהשיב לי בצורה מובנת יותר אשמח.סליחה על האי הבנה ותודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שלא תיבדק?
מישהו02/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)