מחלות אוטואימוניות ובדיקת איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות אוטואימוניות ובדיקת איידס
    אני
    05/06/2017

שלום,
    שאלו את השאלה בעבר והתקבלה תשובה, אך אני עדיין מאוד חוששת ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. האם מחלה אוטואימונית באופן כללי יכולה להשפיע על בדיקת איידס ולגרום לתוצאה שלילית מוטעית? האם אני יכולה להיות רגועה אם הבדיקה נעשתה לאחר שלושה חודשים ויצאה שלילית? תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

המשך
    05/06/2017

קראתי שאיידס מוריד טסיות דםס כדוריות דם לבנות והמוגלובין. בבדיקה שעשיתי הבדיקת איידס יצאה שלילית, אבל הערכים האלו ירדו קצת, ירדו כל פעם קצת מבדיקה לבדיקה (ועדיין בטווח). מה זה אומר והאם זה קשור לתוצאה שלילית מוטעית או מחלה אוטואימונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה אוטואימונית ובדיקת HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    05/06/2017

מחלה אוטואימונית אינה משפיעה על תוצאות בדיקת HIV
    הבדיקה ספציפית מאד ואין לה כל צולבות עם נוגדנים מסוגים אחרים

את יכולה להיות שקטה ושלווה אם הבדיקה יצאה שלילית אחרי שלושה חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

המשך
    05/06/2017

ומה בנוגע למדדים שירדו קצת מבדיקה לבדיקה? הרופאת משפחה אמרה שזה בטווח וזה בסדר..זה נכון? אין קשר לאיידס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו