טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לד״ר רונן שלום אני יודע שבעיקר הד״ר לא מתעסק בעניינים אלו לרוחב אבל אם אפשר לענות אשמח מאוד!! 1.במצב כמו שהד״ר השיב למטה בכדי שיהיה את המוטציה הזאת שתעבור לילד האם צריך שהאבא יהיה ״חולה״ (בעל שני אללים פגומים) והאמא תיהיה ״נשאית״ (בעל אלל פגום אחת)??? 2.שהד״ר אמר שעל נשים אין לו מידע הד״ר התכוון בגלל שמכיוון שדרושים שני אללים רצסיביים על מנת לבטא תכונה רצסיבית עבור נשים לא די בכך שאמהות יהיו נשאיות לאלל הרצסיבי אלא בנוסף על אביהן להיות במצב "חולה" על מנת שיהיו בעלות סיכוי של 50% ללקות בתסמונה המקושרת לגן זה. ואירוע מסוג זה הינו לרב נדיר.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד