מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קומבו אחרי טיפול PEPשי20/06/2017
שלום רופאים יקרים .
קיבלתי טיפול מונע לHIV לאחר 20 שעות של החשיפה באמצעות קלטרה וקומבויר למשך 28 יום. את הטיפול סיימתי וביצעתי בדיקת קומבו בתל השומר לאחר 40 יום . התוצאה יצאה שלילית.
כל רופא שאני מדבר איתו נותן לי תשובה אחרת וחוות דעת שונה. בת השומר אמרו לי שאחרי 40 יום שתובה שלילית היא 98% אמינה וחלק אומרים לי /שצריך לבוא שוב אחרי חודשיים ואז אחרי 7 חודשים. האם יש קשר בין תוצאות הבדיקה לכך שקיבלתי טיפול מונע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל רופא נותן לך תשובות אחרות כיוון שבאמת אין תשובות ברורות לגמרי בנושא הזה. בדיקת קומבו שלילית 40 ימים אחרי סיום PEP היא באמינות מצויינת. ההנחיות אומרות לחזור שוב על הבדיקה שלושה חודשים אחרי סיום ה PEP
ד``ר רונן הולנד20/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
דור21/06/2017אני מצטרף לשאלה לגבי הטיפול pep . הוא לא יכול לשבש את תוצאות הבדיקה ? הרופא שלי העדיף שאני יעשה בדיקת קומבו על אליזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו תמיד כולל אלייזה. כבר לא מבוצעות בדיקות אלייזה שהן לא חלק מקומבו
ד``ר רונן הולנד21/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו לעומת אלייזה
דור22/06/2017אוקי אבל השאלה אם הטיפול מונע לא משפיע על תוצאות הבדיקה שבועיים אחרי שמסיימים את הטיפול .הרופא שהלכתי אליו אומר שזה לא משבש ובאינטרנט כתוב שאלייה יכולה לטעות יותר מאשר קומבו אחרי טיפול מונע , זה נכון ? ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)