מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי ומגע עם דםיהונתן04/07/2017
בוקר טוב
אתמול בלילה היה לי עם מישהי מין שמתי קונדום במין עצמו.
אבל היא מצצה לי בלי קונדום ואני ירדתי לה גם.
השאלה שלי.לא ראיתי שיש לה דימום מהפה או משהו כזה.!!אבל במידה ונניח והיה לה משהו כזה ובא במגע עם האיבר שלי היות ולא זוכר אם שמתי לב ועין על הפין יותר מידי
נניח ונאמר שלא שמתי לב על הפין ועל הפה שלה כי לפעמים זה נעלם מן העין.והיה לה דם מהפה שנגע לי באיבר יש סיכון במגע כזה???
והאם אני מסתכן במחלה מסויימת כשאני יורד לה???
סליחה על הביטויים ותודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל תשובה
תשובה04/07/2017אפשר לקבל תשובה
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענינו על הרבה שאלות דומות בעבר, תחפש בפורום
ד``ר רונן הולנד04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפשתי בפורום,השאלה
זה הכוונה?05/07/2017סליחה על הטירחה.
אבל ניסיתי וחיפשתי בפורום וראיתי משהו כמו שאלה דומה
בנושא: מין אוראלי פצע בשפתיים
ועוד נושא: יחסים מזדמנים עם נערת ליווי.
ועוד כמה שקשורים בנושא.
והתשובה שניתנה זה:
אין חשש להדבקה בhiv במגע שתיארת.
האם לתשובה הזאת הדוקטור מתכוון גם למה שאני תיארתי???
ובנוסף שאלתי באיזה מחלות אני מסתכן כאשר אני מבצע את המים אוראלי ושם לא ראיתי תשובה תוכל לומר לי ??
תודה.ושוב פעם סליחה על הטירחה.יום טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להתייחס למה שרשמתי
בבקשה06/07/2017אםשר בבקשה להתייחס למה שרשמתי
מחכה לתשובה .תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה??
ד``ר מרגלית לורבר06/07/2017אין כל סכנת הדבקה ב HIV על פי התיאור שנתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)