מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה מזר חששות כבדיםעמירם01/08/2017
ב שלשלום רב,
נפגשתי אתמול עם גבר זר. ירדתי לו במשך חצי שעה באופן עמוק מאוד וחודרני. אני עם דלקת גרון ורק היום מתחיל את האנטיביוטיקה. יש לו הרבה פרי קאם והיו רגעים שהאיבר שלו היא ממש עמוק בגרון שלי. לא התנשקנו כדי להימנע מהדבקה. לאחר מכן הוא שפשף את איבר המין שלו כפי הטבעת שלי, גם צריך לקחת בחשבון שיש לו הרבה נוזל מקדים שגם הרגשתי את הטעם שלו במציצה.
בזמן שהוא התחכך בי הוא החדיר לי אצבע לתחת. יכול להיות שהיה על היד קצת זרע מקדים. הכניס לי את האצבע גם עמוק.
בסופו של דבר הוא גמר לי בפה וקצת על הפנים גם. בלעתי את הזרע מיד.
זאת פעם שלישית שלי עם גבר ובערך הכי רחוק שהגעתי. אני בחרדה נוראית החל מאתמול שנדבקתי. עשיתי בדיקה לפני חודשיים והיא יצאה תקינה. מה לעשות? יש סיכוי להדבקה במצב המתואר?
מפחד- תודה רבה וסליחה על התיאור המדויק, רציתי שתדע בדיוק מה היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2017מציעה ללכת למיון לבקש pep
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל סמך מה?
עמי02/08/2017על סמך מה ללכת למיון? לא הייתה חדירה לא מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מביאים טיפול במקרה כזה
יאיר02/08/2017את סתם מטעה ומכניסה לפחדים. אין שום סכנה ובטח שאין מקום לטיפול מונע. טיפול רק יזיק לו כי אין לו כלום. איך נותנים לך לנהל כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)