מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך שאלה בנושא דרך הדבקהבן03/08/2017
שלום! אני פשוט בחרדות איומות מעניין שקרה לי. לאחר מעשה ראיתי שמסביב לחור הכניסה לפי הטבעת, על העור, יש לי הרבה חתכים שחלקם נראים לי פתוחים ורטובים, כלומר יש מהם קצת דם... נוזל הזרע של הבחור שהייתי איתו נגע בפצעים/חתכים הללו...לא היו חדירות כלל לפי הטבעת! תיתאפשר הדבקה במקרה כזה?? אני קראתי שאחת האפשרויות של הדבקה היא אם נוזל מדבק כמו זרע בא במגע עם חתך פתוח או רקמה סופגת... תוכלו להסביר לי בבקה רבה מה אומר המצב שלי??? אני במצב ממש לא טוב מרוב פחד!! בבקשה! אני לא יודע מה לעשות:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ שתיגש בהקדם לחדר מיון כדי לקבל החלטה לגבי המשך טיפול מונע.
ד``ר רונן הולנד03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ניכבד אתה לא יודע שהאויר מחמצן את הנגיף?.
איתן03/08/2017בשביל להידבק צריך מגע ישיר וממושך בין הנגיף לריקמה סופגת או לפצע שותת דם .
1 לא היה כאן מגע ישיר היה התערבות של האויר הנגיף מיתחמצן שבא במגע עם האויר
2 לא היה לבחור פצע פתוח ומדמם ברמה כזו שידבק
3 נדיר שתתבצע הדבקה מחוץ לגוף הדבקה ב hiv צריכה להיות בוואקום .
אי לכך ובהתאם לזו הסיכוי שהבחור ידבק הוא אפסי
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ניכבד התשובה שלך לא נכונה .
איתן03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ובירור
בן03/08/2017שלום איתן! אני זה שרשמתי את ההודעה בנוגע למקרה שעליו הגבת. אני נמצא כרגע בטיול בארה״ב ואני לא יודע מה לעשות... אני בחרדות נוראיות שנדבקתי, למרות שלא עשיתי שום דבר שאסור(לא היו חדירות כלל). אני הבחנתי בפצעים האלו בשלב שהבחור כבר הלך... התגובה שלך מאד הרגיעה אותי, אבל זו של הד״ר מאד מאד מאד הלחיצה. אני לא יודע מי אתה אבל אם תוכל לייעץ לי מה לעשות בעניין אני אודה לך מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)