המשך שאלה בנושא דרך הדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה בנושא דרך הדבקה
    בן
    03/08/2017

שלום! אני פשוט בחרדות איומות מעניין שקרה לי. לאחר מעשה ראיתי שמסביב לחור הכניסה לפי הטבעת, על העור, יש לי הרבה חתכים שחלקם נראים לי פתוחים ורטובים, כלומר יש מהם קצת דם... נוזל הזרע של הבחור שהייתי איתו נגע בפצעים/חתכים הללו...לא היו חדירות כלל לפי הטבעת! תיתאפשר הדבקה במקרה כזה?? אני קראתי שאחת האפשרויות של הדבקה היא אם נוזל מדבק כמו זרע בא במגע עם חתך פתוח או רקמה סופגת... תוכלו להסביר לי בבקה רבה מה אומר המצב שלי??? אני במצב ממש לא טוב מרוב פחד!! בבקשה! אני לא יודע מה לעשות:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שאלה בנושא דרך הדבקה

הוספת תגובה

• ממליץ שתיגש בהקדם לחדר מיון כדי לקבל החלטה לגבי המשך טיפול מונע.

ד``ר רונן הולנד
    03/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ניכבד אתה לא יודע שהאויר מחמצן את הנגיף?.

איתן
    03/08/2017

בשביל להידבק צריך מגע ישיר וממושך בין הנגיף לריקמה סופגת או לפצע שותת דם .
    1 לא היה כאן מגע ישיר היה התערבות של האויר הנגיף מיתחמצן שבא במגע עם האויר
    2 לא היה לבחור פצע פתוח ומדמם ברמה כזו שידבק
    3 נדיר שתתבצע הדבקה מחוץ לגוף הדבקה ב hiv צריכה להיות בוואקום .
    אי לכך ובהתאם לזו הסיכוי שהבחור ידבק הוא אפסי
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר ניכבד התשובה שלך לא נכונה .

איתן
    03/08/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה ובירור

בן
    03/08/2017

שלום איתן! אני זה שרשמתי את ההודעה בנוגע למקרה שעליו הגבת. אני נמצא כרגע בטיול בארה״ב ואני לא יודע מה לעשות... אני בחרדות נוראיות שנדבקתי, למרות שלא עשיתי שום דבר שאסור(לא היו חדירות כלל). אני הבחנתי בפצעים האלו בשלב שהבחור כבר הלך... התגובה שלך מאד הרגיעה אותי, אבל זו של הד״ר מאד מאד מאד הלחיצה. אני לא יודע מי אתה אבל אם תוכל לייעץ לי מה לעשות בעניין אני אודה לך מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו