שאלה על טיפול מונע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על טיפול מונע
    בן
    08/08/2017

שלום! לפני מספר ימים התחלתי טיפול מונע ע״י לקיחת המנה הראשונה בלבד (כדור אחד של truvada וכדור אחד של insentress) לאחר מספר שעות התברר לי ע״י הרופא מבית החולים שהמקרה החשיפה שבגללו נשקל הטיפול אינו מצדיק טיפול מונע, ומסר לי כי עליי לבחור אם להמשיך או להפסיק, אני בחרתי להפסיק.
    שאלתי היא האם יתכן כי עקב לקיחת מנה אחת בלבד של הטיפול שהוזכר יגרם לי נזק כלשהו? תופעת לוואי כלשהי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על טיפול מונע

הוספת תגובה

• טיפול לאחר חשיפה

ד``ר מרגלית לורבר
    08/08/2017

אם הרופא מצא שאין צורך בטיפול טוב שהפסקת
    אין כל נזק מהתרופות שלקחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

בן
    08/08/2017

המקרה שבגללו ניגשתי למיון היה עקב מגע של נוזל זרע של גבר שכנראה נשא בסביבה החיצונית לחור פי הטבעת שלי, כאשר באיזו הנ״ל היו פצעים/חתכים שלפעמים מדממים במקצת.... לא הייתה חדירה מלאה כלל! האם לדעתך במקרה זה דרוש הטיפול המונע הנ״ל או שמה אין סיכויי להדבקה? חשוב לי לדעת עוד דעה כי אני חושש מאד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי הדבקה

ד``ר מרגלית לורבר
    08/08/2017

ללא חדירה אין סיכון ולכן אין תורך בטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו