מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אורלי ללא קונדוםהיי16/08/2017
שלום רב לרופאים
אני כותב לכם את המכתב הזה מתוך חרדה מאוד גדולה שאני שרוי בה בתקופה האחרונה. לא יודע למה לפתע היא החלה להופיע אצלי אבל זה כבר הפך ממש להיות אובססיבי.
הניסיון המיני שלי עם גברים מסתכם בערך ב20 מפגשים עם גברים. בכל המפגשים היו נשיקות ליקוקים והתחכחויות אצבעות אך בלי חדירות אנאליות. וב5 גברים ביצעתי מין אוראלי ללאקונדום. לא ידעתי אם צריך או לא ולפי כל מיני פורומים ראיתי שאין צורך כי אין חשש להדבקה. לא גמרו לי בחיים בפה או על הפנים.
אחד מהחששות הם שפעם אחת ירדתי למישהו בלי קונדום כשאר הייתי ממש חולה עם דלקת גרון. מצצתי לו והרגשתי את הטעם של הזרע המקדים אבל גמירה כאמור לא הייתה בפה. מקרה זה היה לפני מעל שנה ורק בזמן האחרון החלו אצלי חששות שמא נדבקתי מהמציאות האלה שנתתי לגברים האלה בעיקר עם הדלקת. בתור היפוכונדר תמיד חששתי ממציצות וגם כשעשיתי את זה לא תמיד זה היה ״מושקע״ עקב החששות.
אני לא יודע מה לעשות, מאוד מפחד שנדבקתי ולא מפסיק לחשוב על זה. יש לי גם חשש מאוד גדול ללכת להיבדק ואני די אובד עצות.
מה הסיכוי? מה אעשה?
הבנתי שיש לך מרפאה פרטית אולי אבוא לייעוץ?
אני מפחד להביא את זה על עצמי עקב ההתעסקות הזאת אבל אני ממש נכנסתי למצב של חרדה על הנושא ודי אבוד
מצד אחד רשום לפעמים שישנו סיכוי אפסי. מצד שני רשום פה לפעמים שזה עובר רק דרך חדירה לא מוגנת. אני מבולבל ממש.
אשמח ממש לעצות ולהרגעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך להיבדק - הכי טוב בועד למלחמה באיידס - הבדיקה אנונימית
ד``ר מרגלית לורבר18/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)