מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה תשובה חד משמעיתיוסי18/08/2017
שלום רב, היה לי חשד לחשיפה ולאחר דאגות מרובות עשיתי בדיקת קומבו כ18 יום לאחר החשיפה. הבדיקה יצאה שלילית אך יחד עם זאת דעתי לא נחה. בנוגע לתופעות לוואי : יומיים לאחר החשש,לחשיפה היו לי נקודות אדומות באזור הירכיים, משלושה שבועות ועד 6 שבועות מהחשש לחשיפה היו לי גירודים ועקצוצים בלתי פוסקים בכל הגוף. לאחר שישה שבועות התחילו לי כאבי גרון משונים לא פנימיים אלא חיצוניים. וגם יש לי פצע מוגלתי באזור החזה.
אני רוצה לדעת באמת ובתמים מה הסיכוי של הטעיה של תוצאת הקומבו והאם כעת שבעה שבועות לאחר מכן אני יכול לדעץ סוף סוף תשובה חד משמעית? כדי שאוכל לחסור לחיי. הסיפור הזה לבטח הוריד כמה שנים מחיי ולא מניח לי ואף לא לרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - 18 ימים אחרי החשיפה איננה מספיקה. צריך לחזור אחרי שבעה שבועות ואחרי שלושה חודשים. רק אז אפשר לדעת בוודאות שלא היתה הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר18/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרגשה של אי הבנה של הרפואה בארץ לגבי הבדיקות והזמן המומלץ
יוסי18/08/2017אם היא לא מספיקה אז למה היא ישנה? סתם כדי שאהשים ימשיכו לחשוש גם לאחר ביצוע הבדיקה? ומה זאת אומרת לחסור לאחר שבעה שבועות וגם לאחר שלושה חודשים? אם השבעה שבועות לא מספיק אמין עד כדי בדיקה נוספת לאחר השלושה חודשים למה צריך לבצע אותה מלכתחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מצפה ליותר פירוט ובקיאות בממצאים מדוקטור
יוסי18/08/2017כרופאים שנותנים המלצות לאהשים אשר חוששים לבריאותם הייתי מצפה לקצת יותר.
דיקלום של משפטים שהין כה וכה נמצאים באינרנט ונגישים לכל אחד לא עוזרים כלל. הייתי מצפה.לממצאים ובטטיסטיקות לגבי הבדיקות מזה אומר משך הזמן. המשפטים חסרי המשמעות אינם עוזרים ו ועילים לאף אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)