רוצה תשובה חד משמעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה תשובה חד משמעית
    יוסי
    18/08/2017

שלום רב, היה לי חשד לחשיפה ולאחר דאגות מרובות עשיתי בדיקת קומבו כ18 יום לאחר החשיפה. הבדיקה יצאה שלילית אך יחד עם זאת דעתי לא נחה. בנוגע לתופעות לוואי : יומיים לאחר החשש,לחשיפה היו לי נקודות אדומות באזור הירכיים, משלושה שבועות ועד 6 שבועות מהחשש לחשיפה היו לי גירודים ועקצוצים בלתי פוסקים בכל הגוף. לאחר שישה שבועות התחילו לי כאבי גרון משונים לא פנימיים אלא חיצוניים. וגם יש לי פצע מוגלתי באזור החזה.
    אני רוצה לדעת באמת ובתמים מה הסיכוי של הטעיה של תוצאת הקומבו והאם כעת שבעה שבועות לאחר מכן אני יכול לדעץ סוף סוף תשובה חד משמעית? כדי שאוכל לחסור לחיי. הסיפור הזה לבטח הוריד כמה שנים מחיי ולא מניח לי ואף לא לרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה תשובה חד משמעית

הוספת תגובה

• בדיקת קומבו - 18 ימים אחרי החשיפה איננה מספיקה. צריך לחזור אחרי שבעה שבועות ואחרי שלושה חודשים. רק אז אפשר לדעת בוודאות שלא היתה הדבקה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הרגשה של אי הבנה של הרפואה בארץ לגבי הבדיקות והזמן המומלץ

יוסי
    18/08/2017

אם היא לא מספיקה אז למה היא ישנה? סתם כדי שאהשים ימשיכו לחשוש גם לאחר ביצוע הבדיקה? ומה זאת אומרת לחסור לאחר שבעה שבועות וגם לאחר שלושה חודשים? אם השבעה שבועות לא מספיק אמין עד כדי בדיקה נוספת לאחר השלושה חודשים למה צריך לבצע אותה מלכתחילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מצפה ליותר פירוט ובקיאות בממצאים מדוקטור

יוסי
    18/08/2017

כרופאים שנותנים המלצות לאהשים אשר חוששים לבריאותם הייתי מצפה לקצת יותר.
    דיקלום של משפטים שהין כה וכה נמצאים באינרנט ונגישים לכל אחד לא עוזרים כלל. הייתי מצפה.לממצאים ובטטיסטיקות לגבי הבדיקות מזה אומר משך הזמן. המשפטים חסרי המשמעות אינם עוזרים ו ועילים לאף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו