חשיבות לטיפול מונע ובדיקות לאחר PEP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות לטיפול מונע ובדיקות לאחר PEP
    אדם
    23/08/2017

רציתי בבקשה לדעת את החשיבות לטיפול מונע אחרי חשיפה לא מוגנת קיבלתי באיכילוב לאחר יום טיפול מונע בקלטרה וקומבויר ל28 יום .5 שבועות אחרי שסיימתי את הכדורים אמרו לי להגיע לבדיקת קומבו שיצאה שלילית ואחרי חודשיים שוב בדיקה שגם יצאה שלילית. האם יש אפשרות שהpep שיבש את התוצאות? כי שהגעתי אחרי 3 חודשים אמרו לי שלא צריך כי 2 מספיק קובעות וגם כי קיבלתי pep אז אין לי מה לבוא פעם שלישית . מדוע יש להם כזה בטחון ?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• PEP

ד``ר מרגלית לורבר
    23/08/2017

טיפול אחרי חשיפה PEP ניתן כפי שקיבלת ל28 ימים אחרי יחסי מין לא מוגנים
    הטיפול מונע את ההדבקה אם מתחילים אותו תוך 48 שעות ולוקחים בהקפדה 28 ימים. הטיפול לא משבש את הבדיקה אלא מונע הדבקה. שלושה חודשים לאחר גמר הטיפול לוקחים בדיקת דם ובדיקה שלילית משמעותה שלא היתה הדברה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל סירבו לבדוק אותי פעם שלישית . נבדקתי אחרי חודשיים

אדם
    23/08/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו