אמינות בדיקת קומבו + אליזה במרפאת הפרסים בחיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמינות בדיקת קומבו + אליזה במרפאת הפרסים בחיפה
    גיא
    14/09/2017

ביצעתי 4 חודשים אחרי מגע מיני לא מוגן בדיקת HIV במרפאת הפרסים בחיפה . אני לא מכיר את המרפאה ואת רמת המיומנות שלהם וזאת משום שהכל שם היה נראה לי חשוד .
    1 הרופא /אח בכלל לא עבד עם כפפות בעת שלקח ממני בדיקה
    2. הוא לקח ממני דם מזרוע ימין ולא שמאל
    3. הוא לא נתן לי שום מדבקה של מספר סידורי שלי כמו שעושים לרוב בבדיקות מסוג זה (ועשיתי כבר) אלא רק שם פרטי ומשפחה ות.ז
    4. הבדיקה הגיע מהר מאוד. כבר למחרת בצהריים עם תשובה ושוב .. לא אמרו לי מספר סידורי אלא רק שם
    שלי.
    5. לא קיבלתי בכלל טופס !! לא קיבלתי מסמך שאומר לי שאני שלילי . הבדיקה יצאה שלילית אך אני מרגיש שהיא היתה מאוד לא מקצועית .. אני כבר חודש בהרגשה מאוד לא טובה וחשוב לי לציין שאני עם שיעול קל כבר כמה חודשים ואתמול התחילה לי פריחה מקומית ונקודתית ליד החזה . האם ייתכנו תופעות לוואי אחרי 4 חודשים וחצי אחרי הדבקה ?? האם המרפאה טעתה ? כבר קרו מקרים בארץ שכן לכן אני שואל ואשמח על התגובה לדעת איך העניין הזה עובד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרפאת הפרסים בחיפה היא מרפאה של משרד הבריאות. אם ...

ד``ר רונן הולנד
    15/09/2017

מרפאת הפרסים בחיפה היא מרפאה של משרד הבריאות. אם עשית בדיקה מזוהה אז המספר הסידורי לא קריטי (בבדיקה אנונימית חייבים לתת לך את המספר הסידורי). מה זה משנה אם לקח לך דם מיד שמאל ימין ? תוצאות של בדיקת קומבו בהחלט יכולות להגיע כבר יום למחרת. בקשר לכפפות - זה באמת בעייתי, בדר"כ זה מסכן את האח שלוקח את הדם ולא אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו