מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמינות בדיקת קומבו + אליזה במרפאת הפרסים בחיפהגיא14/09/2017
ביצעתי 4 חודשים אחרי מגע מיני לא מוגן בדיקת HIV במרפאת הפרסים בחיפה . אני לא מכיר את המרפאה ואת רמת המיומנות שלהם וזאת משום שהכל שם היה נראה לי חשוד .
1 הרופא /אח בכלל לא עבד עם כפפות בעת שלקח ממני בדיקה
2. הוא לקח ממני דם מזרוע ימין ולא שמאל
3. הוא לא נתן לי שום מדבקה של מספר סידורי שלי כמו שעושים לרוב בבדיקות מסוג זה (ועשיתי כבר) אלא רק שם פרטי ומשפחה ות.ז
4. הבדיקה הגיע מהר מאוד. כבר למחרת בצהריים עם תשובה ושוב .. לא אמרו לי מספר סידורי אלא רק שם
שלי.
5. לא קיבלתי בכלל טופס !! לא קיבלתי מסמך שאומר לי שאני שלילי . הבדיקה יצאה שלילית אך אני מרגיש שהיא היתה מאוד לא מקצועית .. אני כבר חודש בהרגשה מאוד לא טובה וחשוב לי לציין שאני עם שיעול קל כבר כמה חודשים ואתמול התחילה לי פריחה מקומית ונקודתית ליד החזה . האם ייתכנו תופעות לוואי אחרי 4 חודשים וחצי אחרי הדבקה ?? האם המרפאה טעתה ? כבר קרו מקרים בארץ שכן לכן אני שואל ואשמח על התגובה לדעת איך העניין הזה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפאת הפרסים בחיפה היא מרפאה של משרד הבריאות. אם ...
ד``ר רונן הולנד15/09/2017מרפאת הפרסים בחיפה היא מרפאה של משרד הבריאות. אם עשית בדיקה מזוהה אז המספר הסידורי לא קריטי (בבדיקה אנונימית חייבים לתת לך את המספר הסידורי). מה זה משנה אם לקח לך דם מיד שמאל ימין ? תוצאות של בדיקת קומבו בהחלט יכולות להגיע כבר יום למחרת. בקשר לכפפות - זה באמת בעייתי, בדר"כ זה מסכן את האח שלוקח את הדם ולא אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)