מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע ליחסי מיןבן11/10/2017
שלום! יש לי שאלה קצת מוזרה. אתמול היה לי מפגש מיני עם בחור, המפגש כלל השתפשפויות שלי עליו באיזור הישבן, ללא חדירה!! ומה גם שהשתפשפות של איבר המין שלי בישבן שלו הייתה עם קונדום. לקראת הרגע שעמדתי לגמור הקונדום נשלף החוצה מאיבר מיני וגמרתי על הבחור ללא קונדום. אני מודע לזה שאם לא הייתה חדירה אז אין אפשרות להדבקה בhiv, אבל אני מפחד שכשהקונדום יצא במהלך הגמירה בטעות איבר מיני נכנס לפי הטבעת שלו ולא שמתי לב. אציין כי לא ניסיתי להחדיר ולא התכוונתי בכלל ואני לא יודע איך מרגיש כשחודריפ, ולכן אני לא יודע אם קרה מצב שבטעות האיבר שלי חדר ולא הרגשתי? כשסיימתי ראיתי את איבר מיני בחוץ ולא הרגשתי באף שלב שהייתה חדירה, אבל שוב - אני מפחד שנעשתה חדירה ולא שמתי לב. יש מצב כזה שחודרים ולא מרגישים? יש מצב כזה שהאיבר יכול לחדור בקלות וללא כוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא היתה חדירה - אין חשש. אם היתה חדירה - יש חשש. רק אתה יכול לדעת מה היה שם.
ד``ר רונן הולנד12/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בנוגע ליחסי מין
בן12/10/2017אם אני לא הרגשתי שחדרתי אליו ואני חושש שאולי תוך כדי השפשופים כן הייתה חדירה בלי ששמתי לב, האם מומלץ שאגש לבית החולים לקבל טיפול מומע בהנחה שלא עברו 50 שעות ושהבחור שאני חושש שחדרתי אליו הוא נשא לא מטופל? האם במקרה כזה יתנו לי טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
