מודאג מאוד אחרי יחסים לא מוגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג מאוד אחרי יחסים לא מוגנים
    מודאג
    18/10/2017

שלום רב. לפני כשבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים ( 20-30 דק) בסיומם אמרה לי הבחורה כי הרופא שלה כועס עליה שלא מקיימת יחסי מין מוגנים. ( לי אגב זו פעם ראשונה ) כיום, כשבוע אחרי יש לי תחושה של חולשה ( ללא חום) מזה מספר ימים.
    אני יודע שעד שלא אערוך בדיקה לא ניתן לשלול אבל האם בתסמינים הנל יש אינדיקציה מדאיגה? מה המועד המוקדם ביותר בו אני יכול להיבדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/10/2017

המועד המוקדם ביותר רלבנטי הוא 3שבועותנאחרי הארוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגביהתסמינים?

מודאג
    19/10/2017

האם התסימינים הראשוניים ( חום חולשה וכו ) יכולים להופיע כבר אחרי כשבוע ממועד ההדבקה? חלק גדול מהחשש שלי היא שאחרי שבוע התחילה אצלי חולשה כללית שנמשכה כמה ימים , אך בכל מיני פורומים קראתי כי צריכים לעבוטר לפחות שבועיים עד תחילת התסמינים ( וגם לא אצל כולם ). אני פשוט מנסה להפחית את מפלס החרדה עד לביצוע הבדיקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו