מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכונים להדבק באיידס במין אורלי ( נמצץ )אסי27/10/2017
שלום ד"ר לפני 6 שבועות הייתי בתאילנד 3 בחורות מצצו לי ללא אמצעי הגנה (קונדום ) מה שהפחיד אותי ראיתי בתיק של אחד הנערות קופסת תרופות ומאז התחלתי לחשוב על זה יום ולילה ונלחצתי ( לא היו לי סימנים כמו שלשולים - חום - פטריות - עייפות -
אבל לפני שבוע התחלתי לגרד בכל הגוף אין סימנים ופריחה - התחלתי לדאוג ועל האיבר המין של חברה שלי יש 3 פטריות הופיעו אחרי שקיימתי איתה יחסי מין אנאלים עם קונדום והיה פג תוקף חודש -בטעות לא שמתי לב - אני מאוד מודאג - לגבי בגירודים בכל הגוף הופיעו אחרי כמה סיבות 1- התחלתי לחשוב ומאוד נלחצתי מהנושא של ה hiv -
2 - אכלתי הרבה קרמבו 3- מצאתי פרעושים על הכלב אצלי בבית 4 - ישלי פריצות דיסק ולחץ שרירים בידיים ובאותה תקופה נרשמתי למכון כושר והייתי מתאמץ יותר מדיי
השאלה - האם יש סיכוי להדבק באיידס במצבים במפורטים ?
האם יש סיכוי להדבק באיידס במין אורלי לא מוגן ( נמצץ )
אני מייצג לכם את בדיקות דם שעשיתי לפני כמה ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מעבדה עדיין אין תשובה לבדיקת האיידס
אסי27/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעבדה עדיין אין תשובה לבדיקת האיידס
אסי27/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעבדה עדיין אין תשובה לבדיקת האיידס
אסי27/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש להדבקה ב HIV כאשר מבצעים בך מין אוראלי
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)

.jpg)