מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על prep לhivרני28/10/2017
שלום! אני גבר הומו ואני מקיים מגע מיני מוגן בלבד! העניין הוא שיש לי פחדים כל הזמן שאני מקיים יחסי מין שפן יקרע הקונדום ואז יהיה סיכוי שאדבק בhiv. לכן המליצו לי והחלטתי שאני הולך לקחת prep (טיפול לפני המגע) שאושר לא מזמן בארץ. אקח את הטיפול הזה בנוסף לשימוש בקונדום כמובן, רק בשביל השקט הנפשי שלי. הבנתי כי את כדור הprep יש לקחת כל יום על מנת שיועיל.
שאלתי היא כמה זמן לפני המגע הראשון שאקיים אני צריך להתחיל כבר הטיפול? כדי שבאמת יהיה אפקטיבי...
דבר נוסף, האם תופעות הלוואי של טיפול זה עשויות להיות חמורות? או שמדובר בדברים זניחים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הלוואי עלולות להיות חמורות אם נותנים את הטיפול לאנשים בסיכון מסוים ולכן צריך לבצע בדיקות דם לפני תחילת הטיפול - תפקודי כליות, הפטיטיס B. אחרי כ- 10 ימים הטיפול כבר יעיל למניעת הדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)