מחפש תשובה למקרה מסויים לשם הרגעה או שלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש תשובה למקרה מסויים לשם הרגעה או שלא
    יוני
    05/11/2017

שלום דוק'
    האם דם נגוע בhiv שהיה על מגבונים לחים במשך 10 שעות בערך נחשב למדבק עדיין אף על פי שלא התייבש?(המגבונים עדיין לחים כמובן וכך גם הדם שעליהם מכיוון שכמות שלהם הייתה גדולה)?.
    אני שואל מכיוון שאני חי עם נשא טרי יחסית וחרדותי עדיין לא עברו לגמרי ,אני עובד על זה. שלשום בן זוגי נחתך חתך עמוק ביד וניקינו את זה בעזרת אותם מגבונים ששוב מזכיר היו מלאים בדם. הנחתי אותם על השולחן ובבוקר געתי בהם ונגעתי גם בפני ובעיני. ולא חשבתי יותר מידי. אז בעצם ישנם שתי שאלות:
    1. האם ניתן להידבק בhiv בעקבות המקרה?
    2. האם הנגיף נחשב לפעיל מכיוון שהיה לח ולא התייבש חשוב אני מזכיר שעברו בערך 10 שעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין חשש להדבקה. האם בן זוגך אינו מטופל ?

ד``ר רונן הולנד
    06/11/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא מטופל...עדיין מחכה..והבהרה קצרה בבקשה...

עומר
    06/11/2017

לגבי השאלה השנייה, האם הדם נחשב למדבק למרות שלא התייבש לחלוטין ועברו בערך 10 שעות?
    תודה רבה,
    השאלה חשובה לי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חשש להדבקה

ד``ר רונן הולנד
    07/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו