מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש תשובה למקרה מסויים לשם הרגעה או שלאיוני05/11/2017
שלום דוק'
האם דם נגוע בhiv שהיה על מגבונים לחים במשך 10 שעות בערך נחשב למדבק עדיין אף על פי שלא התייבש?(המגבונים עדיין לחים כמובן וכך גם הדם שעליהם מכיוון שכמות שלהם הייתה גדולה)?.
אני שואל מכיוון שאני חי עם נשא טרי יחסית וחרדותי עדיין לא עברו לגמרי ,אני עובד על זה. שלשום בן זוגי נחתך חתך עמוק ביד וניקינו את זה בעזרת אותם מגבונים ששוב מזכיר היו מלאים בדם. הנחתי אותם על השולחן ובבוקר געתי בהם ונגעתי גם בפני ובעיני. ולא חשבתי יותר מידי. אז בעצם ישנם שתי שאלות:
1. האם ניתן להידבק בhiv בעקבות המקרה?
2. האם הנגיף נחשב לפעיל מכיוון שהיה לח ולא התייבש חשוב אני מזכיר שעברו בערך 10 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה. האם בן זוגך אינו מטופל ?
ד``ר רונן הולנד06/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא מטופל...עדיין מחכה..והבהרה קצרה בבקשה...
עומר06/11/2017לגבי השאלה השנייה, האם הדם נחשב למדבק למרות שלא התייבש לחלוטין ועברו בערך 10 שעות?
תודה רבה,
השאלה חשובה לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד07/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)