חושש מהדבקה בגלל חיכוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מהדבקה בגלל חיכוך
    בן 27
    21/11/2017

שלום, הייתי עם טרנסג'נדרית והיא חדרה אליי עם קונדום, לאחר מכן היא הורידה את הקונדום וחיככה את איבר מינה במקצת על פי הטבעת שלי ללא קונדום אך ללא חדירה. שהגעתי הביתה הבחנתי בקצת דם בפי הטבעת ונזכרתי שהיה לי גם טחור. אני לא יודע מאיפה הדם אבל אני כעת חושש שאולי בזמן החיכוך היה מגע עם הפרי קאם שלה ואני מאוד חןשש. האם עליי לבצע טיפול מונע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש מהדבקה בגלל חיכוך

הוספת תגובה

• כן, צריך טיפול מונע

ד``ר רונן הולנד
    26/11/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

בן 27
    27/11/2017

לא עשיתי טיפול מונע. האמת שבמקום אחר ששאלתי אמרו שבגלל שלא הייתה חדירה הצורך בטיפול מונע מוטל בספק, לפי מה שסיפרתי מה הסיכויים להדבקה במקרה הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

בן 27
    27/11/2017

אני רוצה לציין שהחיכוך היה למספר שניות כי התנגדתי לזה לאחר מכן, ושבדקתי את פי הטעת ראיתי שהטחור הוא בפנים זאת אןמרת רק שפותחים עם הידיים את פי הטבעת רואים אותו קצת, השאלה אם הדם היה ממנו בכלל או שאולי החומר סיכה היה בצבע אדום אין לי מושג בקיצור אני מבולבל וחושש מאוד עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו