מבולבל קצת- מועדי בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל קצת- מועדי בדיקה
    תומר
    30/11/2017

שלום,
    לפני 3 חודשים בערך עשיתי שלישייה עם 2 אמריקאיות בתאילנד.שבוע אחרי המקרה יצא לי הרפס בשפה ונלחצתי ממש. המשכתי את הטיול כרגיל וכשחזרתי לארץ ביקשתי מהרופאת משפחה בדיקת איידס ומחלות מין מהפחד שתפסתי מהאמריקאיות משהו..עברו 35-36 ימים מהמגע ועד לבדיקה והיא יצאה שלילית. עכשעו קראתי באינטרנט שבדיקה חד משמעית היא אחרי 3 חודשים ובאתי אליה בבוקר והיא ניסתה לגרום לי לוותר על הבדיקה כי היא אמרה שאין סיכוי בעולם שבדיקה שלילית אחרי 35-36 ימים תהפוך לחיובית אחרי 3 חודשים.התעקשתי ועשיתי תבדיקה בכל מקרה.
    מאיפה הבטחון הזה שלה?בכל מקום רשום ש3 חודשים זה הכרחי להיבדק.
    אני ממש אשמח להסבר על זמני הבדיקה כי אני מאגיש מטומטם שהתעקשתי אצלה ואולי הייתי קצת אקסטרה אגרסיבי בדיבור.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל קצת- מועדי בדיקה

הוספת תגובה

• מועדי הבדיקה

ד``ר מרגלית לורבר
    03/12/2017

אתה בהחלט צודק
    יש צורך לחזור על הבדיקה 3 חודשים אחרי המגע ולפי נוהלי משרד הבריאות נדרשת בדיקה שלישית 6 חודשים מהארוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי היום את התשובה

TM
    03/12/2017

התקשרתי לרופאה שלי היום כדי לקבל את התשובה כי היה רשום באתר של מכבי שהתשובה נשלחה לרופא וזה הלחיץ אותי-התשובה שלילית.
    אני צריך להבדק גם בעוד 3 חודשים כשתעבור חצי שנה?
    היא אמרה לי שאין צורך...
    בנוסף שאלתי מדוע היא הייתה כ"כ בטוחה שאין סיכוי שהבדיקה תהיה חיבית אחרי שהראשונה אחרי 36 ימים הייתה שלילית.היא ענתה לי שהיא עשתה followship (מקווה שאני לא מתבלבל בשם...) בארצות הברית אחרי סיום ההתמחות ועבדה עם מחלות זיהומיות...היא אמרה שעם בדיקות הקומבו החדשות לא יצא לה לראות מישהו שהתוצאה שלו הייתה שלילית אחרי חודש וחיובית אחרי 3 חודשים..היא אמרה שהסטטיסטיקה של ה-2% שהבדיקה לא מגלה אחרי חודש נוגעת למקרי קצה כמו מחלות של מערכת החיסון או שימוש לאורך שנים בסמים סרטן וכאלה או אפילו שגיאות מעבדה...זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו