מודאג ביותר לאחר קיום אקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג ביותר לאחר קיום אקט
    סאמי המודאג
    01/12/2017

ברוב טיפשותי, תחת השפעת אלכוהול קיימתי יחסים עם נערת ליווי, זוכר שלא נישקתי אותה, שמה לי קונדום תחילה וביצעה בי מין אוראלי במשך זמן קצר, אחר כך היתה חדירה למשך מספר דקות מבלי יכולת לגמור, הורדתי את הקונדום והשלמתי את האקט ע"י אוננות, זוכר שירקה על האיבר שלי פעם פעמיים וביצעתי אוננות ממש אגרסיבית, יום למחרת הייתי עם כאבי תופת באיבר ונפיחות ובמשך כמה ימים צריבה בהטלת שתן אך ללא הפרשות או חום גבוה , כל המומחים ששאלתי כולל דר הולנד אמרו שאין סיכון להדבקה באיידס מהמתואר לעיל פחדתי לחזור אליו בעבור 21 ימים מהאקט, מה שחירפן אותי באמת זה ייסורי מצפון בהתחלה ובהמשך ירידה בתיאבון אימפוטנציה, ירידה חדה במשקל הזעות לילה אפטות בפה תסמינים דמויי שפעת ובעיות שינה קשות, אובחנתי ע"י פסיכיאטר עם חרדה/דיכאון והפרעת הסתגלות, התחלתי ופיתחתי תלות בתרופות הרגעה.. פחדתי לבצע בדיקה.. לבסוף עברתי בדיקת קומבו בוועד למלחמה באיידס בעבור 8 שבועות מהחשיפה, תשובה שלילית, רוב המשקל שאבד חזר אך אני עדיין פוחד פחד מוות ובעצם אובד עצות, האם אני יכול להירגע? האם אוכל סוף סוף לנשק ולחבק את ילדיי, האם אוכל לקיים יחסים אינטימיים עם אישתי??האם הבדיקה תקפה ויכולה לאתר את כל תת הסוגים שונים של הוירוס?? תעזרו לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג ביותר לאחר קיום אקט

הוספת תגובה

• אמינות הבדיקה אחרי 8 שבועות

ד``ר מרגלית לורבר
    03/12/2017

כפי שכבר כתבתי נדרשת בדיקה סופית 3 חודשים אחרי הארוע
    8 שבועות בדיקה שלילית זה בהחלט מרגיע אך תיבדק סופית 3 חודשים אחרי הארוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו