מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על בדיקת המין המהירהמעיין05/12/2017
שכבתי עם בחור שיצאתי איתו, הוא ניסה לחדור אליי במשך כמה שניות ללא קונדום. עצרתי את זה והוא שם קונדום ואז נכנס שוב עם הקונדום, אבל הוא עדין הצליח לחדור אליי לקצת בלי (לא גמר) הייתי מאוד חרדה. זה קרה לפני 9 חודשים. הלכתי לפני שבועיים למרכז של בל"ה דואגת (בשיתוף הועד) להיבדק בדיקת דם HIV מהירה. קיבלתי אחרי כחצי שעה תשובה שלילית שהכל בסדר (פס אחד) אמרו לי שם שהם תמיד לוקחים את זה להמשך בדיקה רגילה, אבל שלאחר כל כך הרבה זמן (9 חודשים מאז) האמינות של הבדיקה המהירה מספיק גבוהה. בקיצור, האם אני יכולה להיות רגועה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט - 9 חודשים אחרי המגע הבדיקה המהירה שעשו לך היא כבר באמינות מצויינת ובדיקת הקומבו בבי"ח גם כן באמינות של 100%
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מעיין13/12/2017הייתה לי התקררות לפני כחודש שנמשכה שבוע. צינון, חום נמוך, עייפות וחולשה.
כעבור שבוע חזרתי לעצמי. עכשיו אני שוב מרגישה חלשה, חום קצת נמוך, עייפות. אני תוהה מה הסיבה, אם זו שוב "סתם התקררות" או שאולי יש סיכוי שמדובר במחלת הנשיקה? האם שווה לבקש בדיקה למחלת הנשיקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)