בדיקות תקינות שאלה קריטית בבקשה תענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות תקינות שאלה קריטית בבקשה תענה
    דינה
    27/12/2017

אוקיי אז לפי מה שהבנתי ממך התוצאות שלי תקינות ?? 0.07 שלילי ו0.09 שלילי בתוצאות ..כי דובר פה הרבה על המספרים...רק השאלה לי הנוספת היא אם אני עם אותו פרטנר כבר חצי שנה ואת הבדיקות עשיתי במהלך הקשר בהפרש של חודשיים אני צריכה לחזור על הבדיקה?? אודה לך מאוד אם תענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא מבין את השאלה ואני לא מבין מה קריטי. הבדיקה שלך שלילית

ד``ר רונן הולנד
    27/12/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה לhiv אשמח לתשובה

דינה
    27/12/2017

אם לעשות עוד בדיקה נוספת או שאין צורך??? שלילית זה אומר תקינה ?? בגלל המספרים זה מלחיץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם אותו פרטנר

דינה
    27/12/2017

אני אם אותו בן זוג חצי שנה ...ואת הבדיקות עשיתי במהלך הקשר בהפרש של חודשיים השאלה היא אם לעשות עוד בדיקה נוספת..או אין צורך זה הכל...קריטי לא הייתה המילה הנכונה...תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו