עגבת חיובית וHIV שלילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגבת חיובית וHIV שלילי
    חמ
    31/12/2017

שלום ב21/9 היה לי מין לא מוגן
    ב24/9 עשיתי במקרה תרומת דם גלו שיש לי סיפיליס . הרופא שלי מקופת חולים הזמין אותי ב22/11 ועשיתי בדיקות דם לHIV + עגבת ויצא שהעגבת חיובית וHIV שלילי הלכתי לבית חולים איכלוב עשו גם בדיקות באותו יום ל HIV +עגבת HIV שלילי עברו כמה ימים קשים והראש שלי מסתובב הלכתי ועשיתי ב20/12 עוד בדיקת HIV ויצא שלילי שמחתי לכמה שעות ועוד פעם חזרו אלי המחשבות שאולי זה לא תקופה מספיקה שיגלו את ה HIV.
    **גם היה לי מגע אוראלי לא מוגן ב18/9
    שכבר עבר עליו 5 שבועות עד הבדיקה האחרונה
    *** התקשרתי לייעוץ טלפוני למרפאת ליונסקי שם אמרו שבדיקה היא אמינה ב100% אחרי 3 שבועות
    אני מרגיש שחי בסימן שאלה ופחד לילות .
    האם יש סיכוי שנדבקתי ??
    אודה אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגבת חיובית וHIV שלילי

הוספת תגובה

• טעות בתאריך מין אוראלי

חמ
    01/01/2018

התאריך הנכון למין אורלי הוא 18/11

אני אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצעת בדיקת HIV חודש ושלושה ימים לאחר המגע - התוצאה באמינות טובה מאוד, אם אתה עדיין חושש, תבצע בדיקה נוספת כאשר יעברו 7 שבועות מהמגע החשוד

ד``ר רונן הולנד
    01/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמינות וחוקים

מח
    01/01/2018

אז לגבי המגע החשוד שהיה ב21/9 שעברו עליו 8.7 שבועות
    עד לבדיקה שהייתה ב22/11 אני יכול לסמוך על התוצאות שהן שליליות .
    ולגבי המגע החשוד שהיה ב18/11 שעבר עליו חודש ושלושה ימים אני יכול גם לסמוך על התוצאות ?? לציין שזה היה מין אוראלי . בקו הייעוץ אמרו איידס לא עובר במגע אוראלי וזה רק תאורטי בלבד . אני פשוט השתגעתי כנראה מכל המחשבות שיש לי אני מפחד מהשם של הבדיקה אפילו אני מנסה לשים את כל הסיפור מאחורי ולהמשיך הלאה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכוי להדבקה במין אוראלי הוא אפסי. אלא אם כן היו לך פצעים פתוחים בפה והיה מגע של זרע בפצעים

ד``ר רונן הולנד
    01/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוקיים

מח
    01/01/2018

*** לא היה פצעים בפה ברוך השם
    *** האם זה חוק לחזור על הבדיקה אחרי חודשיים ממועד הבדיקה הראשונה . כי הרופא שלי אמר שזה חוק ואתה הולך לעשות את הבדיקה בעוד חודש ואמת אני כבר לא מעוניין לחזור על הבדיקות האלה כי זה דבר מפחיד ואני מת שזה יהיה כבר בעבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענות לי בבקשה מודה לעזרתכם

מח
    03/01/2018

*** לא היה פצעים בפה ברוך השם
    *** האם זה חוק לחזור על הבדיקה אחרי חודשיים ממועד הבדיקה הראשונה . כי הרופא שלי אמר שזה חוק ואתה הולך לעשות את הבדיקה בעוד חודש ואמת אני כבר לא מעוניין לחזור על הבדיקות האלה כי זה דבר מפחיד ואני מת שזה יהיה כבר בעבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו