מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משאבת חלב מחברה- חששורד04/01/2018
שלום,
אני עומדת לפני לידה ראשונה וקיבלתי משאבת חלב מחברה.
אני סומכת על החברה הזו ואני גם יודעת שאשטוף את המשאבה ואעשה לה סטריליזציה אולם עדיין קיים בי החשש כאילו אני עושה משהו לא בסדר. היא סיימה את השימוש בה וזה לא שנעביר אותה מאחת לשניה כול הזמן. אבל אני כול הזמן חושבת ואם במנוע נשאר עוד חלב או משהו.... או במקום אחר שלא ינוקה כמו שצריך... למרות שהמכונה היתה עכשיו באוויר ולא השתמשו בה. יש לציין שתמיד היתי קצת חרדה מאיידס ומחלות בכלל- מצד אחד אני יודעת שאלו חברים שלי שאני סומכת על מה שהם אומרים לי ומצד שני אני חרדה. אני גם לא בטוחה שאם אשאיל מ"יד שרה" מכונה ואקנה כמה חלקים אהיה רגועה ששום דבר לא נשאר במנוע.
אפשר קצת מידע ואת דעתכם,
תודה,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את חרדתית בנושא, תקני משאבה חדשה
ד``ר רונן הולנד05/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל רציתי מידע
ורד11/01/2018תודה אבל מה הסיכוי שחלב שחדר אולי לתוך המנוע, שזה החלק היחידי שאי אפשר לנקות, יכול להיות עדיין גורם סיכון אם עבר המון זמן מהרבע שמישהי אחרת השתמשה בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת חושבת שיש מידע רפואי על חלב אם שנכנס לתוך מנוע של משאבת חלב ? תשתמשי בהגיון ואם את כל כך חוששת, תקני משאבה חדשה. בהצלחה !!!
ד``ר רונן הולנד15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי. תודה רבה.
ורד16/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)