משאבת חלב מחברה- חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבת חלב מחברה- חשש
    ורד
    04/01/2018

שלום,

אני עומדת לפני לידה ראשונה וקיבלתי משאבת חלב מחברה.
    אני סומכת על החברה הזו ואני גם יודעת שאשטוף את המשאבה ואעשה לה סטריליזציה אולם עדיין קיים בי החשש כאילו אני עושה משהו לא בסדר. היא סיימה את השימוש בה וזה לא שנעביר אותה מאחת לשניה כול הזמן. אבל אני כול הזמן חושבת ואם במנוע נשאר עוד חלב או משהו.... או במקום אחר שלא ינוקה כמו שצריך... למרות שהמכונה היתה עכשיו באוויר ולא השתמשו בה. יש לציין שתמיד היתי קצת חרדה מאיידס ומחלות בכלל- מצד אחד אני יודעת שאלו חברים שלי שאני סומכת על מה שהם אומרים לי ומצד שני אני חרדה. אני גם לא בטוחה שאם אשאיל מ"יד שרה" מכונה ואקנה כמה חלקים אהיה רגועה ששום דבר לא נשאר במנוע.
    אפשר קצת מידע ואת דעתכם,
    תודה,
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבת חלב מחברה- חשש

הוספת תגובה

• אם את חרדתית בנושא, תקני משאבה חדשה

ד``ר רונן הולנד
    05/01/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל רציתי מידע

ורד
    11/01/2018

תודה אבל מה הסיכוי שחלב שחדר אולי לתוך המנוע, שזה החלק היחידי שאי אפשר לנקות, יכול להיות עדיין גורם סיכון אם עבר המון זמן מהרבע שמישהי אחרת השתמשה בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את באמת חושבת שיש מידע רפואי על חלב אם שנכנס לתוך מנוע של משאבת חלב ? תשתמשי בהגיון ואם את כל כך חוששת, תקני משאבה חדשה. בהצלחה !!!

ד``ר רונן הולנד
    15/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי. תודה רבה.

ורד
    16/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו