מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גרון - האם קיים חשש?רמי12/01/2018
קיימתי יחסי מין מוגנים(קונדום) עם זונה בתאילנד לפני 26 ימים .
יום לפני המגע הרגשתי כאב בגרון שהתפתח לשיעול טורדני לאחר כיומיים שקיים עד היום ( הגרון כאב ליום אחד בשילוב עם האוזניים ויום או יומיים אחרי זה נהפך רק לשיעול ואין כאב בגרון )
לפני כארבעה ימים החלו לי כאבי צוואר(נראה לי בבלוטות הלימפה )
אתמול התחילו לי כאבים במפרקים
יש לי עיניים אדומות ואין לי חום ( גם לא היה לי במשך התקופה לפי מה שהצלחתי לעקוב )
קראתי באינטרנט שזה פחות או יותר התסמינים .
חזרתי לארץ לפני כשבועיים ויש הבדל ניכר בטמפרטורות ואני לא הייתי פעיל בכלל בזמן הזה (אם זה חשוב להערכה )
לא היה עוד מגע מלבד המגע הזה בחצי שנה האחרונה אך היו הרבה נשיקות בטיול
יש חשש כלשהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיימת יחסים עם קונדום ולכן חשש אפסי להדבקה ב HIV. בכל מקרה לא ניתן לאבחן לפי תסמינים כי אלו תסמינים של מחלות נגיפיות רבות. הדרך היחידה לשלול הדבקה היא בבדיקת דם
ד``ר רונן הולנד15/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)