חשש גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש גדול
    נועה מאשקלון
    21/05/2008

שלום לכם שאלותיי הן:
    1) לפני כחצי שנה יצאתי חודשיים עם בחור שפעם אחת שכבנו ללא קונדום 2-3 דקות ראשונות ואח"כ שם קונדום.בשאר הפעמים שכבנו עם קונדומים, בתום הקשר סיפר לי הבחור שהיה נשוי לבחורה סוחרת סמים. יש לציין,שלא ראיתי סימנים של הזרקת סמים. שאלתי את הבחור ואמר שעשה בדיקות שגרתיות ונמצא נקי לדבריו.

בדיקה שגרתית מגלה איידס?
    מה הם הסיכויים שנדבקתי ממנו?

2) לפני שנה היה לי חבר קבוע שנה. בחצי השנה השנייה של הקשר השתמשתי בגלולות והוא לא שם קונדומים וגמר בפנים. מעולם לא דיברנו איידס. הוא לא נראה אדם חולה: לא סבל משפעת,שלשולים,ירידה במשקל,חום,פטריות בפה,דלקת ריאות וכו'.

מה הסיכוי שהוא הדביק אותי?

3) האם אפשר להידבק מנשיקות צרפתיות עם רוק?

* יש לציין: שאין לי סימפטומים שקשורים למחלה: שפעת,שלשולים,ירידה במשקל,חום,פטריות בפה,דלקת ריאות וכו' - האם זה סימן טוב? הבנתי שירידה במשקל היא סימן מטריד ואצלי זה בדיוק הפוך לא איבדתי תאבון ועליתי קצת במשקל - מה כל זה אומר?

* עשיתי בדיקת HIV ואני אמורה לקבל תוצאות בשבוע הקרוב - אני מתפללת שהתשובה תהיה שלילית, אני מפחדת נורא, לא ישנה, לא מרוכזת בעבודה אבל אין לי חום,ולא ירדתי במשקל,
    - מה עלי לעשות????

אודה לכם על תשובות מהירות

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש גדול

הוספת תגובה

• עשית מצוין.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    25/05/2008

לנועה שלום,
    הפתרון לבעיותיך זה להבדק - וזה מה שעשית.
    לצערי הרב לא ניתן על פי מראה עיניים לחשוד שלמישהו יש איידס, ומרבית החולים שלי נראים נפלא - ואם היית רואה אותם לא היית מעלה בדעתך שהם נושאים את הנגיף.
    נשיקה צרפתית למיטב ידיעתנו אינה מדביקה באיידס.
    אני מאחלת לך תשובה מהירה וטובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו