מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרבת וכאבים באיבר המיןראמי23/01/2018
בסוף ספטמבר קיימתי תחת השפעת אלכוהול יחסים עם מישהי שהסטטוס שלה לא ברור, זוכר ששמתי קונדום, נחשפתי לרוק שלה--ירקה על האיבר.. יום למחרת היו לי כאבים באיבר המין ומספר ימים אחרי פיתחתי צרבת ותחושת שריפה בעת הטלת שתן, כמובן זה הכניס אותי ללחץ ובהמשך נדמה לי היה שפיתחתי תסמינים של הדבקה אקוטית ב hiv, קצרה היריעה מלתאר את כמות התסמינים.. מה שכן 8 שבועות אחרי האקט עשיתי בדיקת קומבו בוועד למלחמה באיידס בתל אביב, קיבלתי תשובה שלילית למרבה התדהמה, נשארתי לחוץ.... שלשום עברתי בדיקה אנונימית חוזרת בבית הקהילות בחיפה...16 שבועות לאחר האקט, הם עובדים עם מרפאת הפרסים, קיבלתי קוד, התקשרתי יום למחרת ונמסר לי שהתשובה שלילית, לא קיבלתי שום מסמך, האם אני יכול לסמוך על מרפאת הפרסים? באיזו מעבדה הבדיקה מבוצעת? האם אני יכול לקבל תשובה בכתב? האם אני יכול לשכוח מכל הנושא ולהמשיך בשגרת חיי? אני שואל את השאלות כי אני עברתי את שבעת מדורי הגיהינום בתקופה זו, יש לי תחושה שאיבדתי שומן פנים מסביב לעיניים ורופא עור שראה אותי אישש את זה, יש לי כאב קרסול שלא מרפה מזה 3 חודשים ויש לי שינויים בקצוות הציפורניים - - קו רוחבי בצבע לבן, אין לי שום הסבר לתופעות הללו, אני רוצה לציין שעשיתי בדיקת שתן pcr של std למיניהן, מה קורה איתי? האם זיבה או מחלת מין אחרת או סתם סטרס יכול להיות הסיבה? דר לורבר אני יודע שאת נוקטת בגישה מאד שמרנית, האם אני יכול להגיד במליון אחוז שאין לי את המחלה הארורה הזו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אשמח שנדבר
ליאור24/01/2018היי אני לצערי נמצא גם באותה סירה טובעת, מקריאה די רבה בפורומים ראיתי גם תסמינים זהים לשלי וגם לשלך, אשמח שנדבר בפרטי בצורה רחבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)