מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרטנר לסקס על prepצחי24/01/2018
הי, אני מקיים יחסי מין עם גבר שלוקח prep על בסיס קבוע. הוא בזוגיות ומקיים יחסי מין עם הרבה פרטנרים. אני מכיר אותו היטב כמה שנים וסומך עליו. לאחרונה קיימנו יחסי מין לא מוגנים, כי התחייב בפניי שהוא שלילי ועל prep ובמעקב. ליתר בטחון נבדקתי לאחר מספר שבועות ויצאתי שלילי.
השאלה שלי היא האם פרטנר שלוקח prep מבטיח לי הגנה גם כן ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Prep לא ערבות להגנה
שי24/01/2018לא בא להטיף אבל מי שמקיים יחסים עם מלא פרטנרים הוא האחרון שאתה יכול לסמוך עליו ופרפ הוא ממש אבל ממש לא תחליף לקונדום ( גם קונדום לא מגן ממש ) אתה לא באמת יודע עם הוא עקבי עם הprep אתה גם לא יודע עם הוא טרי עם הprep . המלצה שלי , להיזהר מחברי הקהילה שהם אומרים לך ״הכל בסדר״ כי הם בעצמם לא יודעים . וסתם שתדע אני מתמחה באיכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה של קונדום ביחסי מין מאיידס למתמחה...שי
רועי24/01/2018מדוע קונדום לא מגן ממש? באילו מקרים הוא לא מגן ממש??
הבהרה דחופה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה של קונדום ביחסי מין מאיידס למתמחה...שי
רועי24/01/2018מדוע קונדום לא מגן ממש? באילו מקרים הוא לא מגן ממש??
הבהרה דחופה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנת קונדום
שי26/01/2018קונדום תלוי באיכות שלו הוא לא הגנה מקסימאלית אבל בהחלט עדיף אותו מאשר בלי ... הוא מאוד תלוי באקט החדירה ככל שהחדירה יותר אגרסיבית ותלוי גם באיבר המין הגברי אז הקונדום יכול להיקרע בלע להרגיש ויש מקרים שנעשים קרעים עדינים בכיפת הקונדום שאתה בכלל לא יכול להשים לב . לכן.. ההמלצה ברוב המקרים היא כמובן קונדום אבל עדיף עם פרטנר קבוע ואם אין לא את זה ולא את זה יש עוד דרכים להנות בסקס מלבד חדירה . בנינו .. זה לא כזה חוויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אחראי על בריאותך. אם אתה מקיים יחסים אנאליים ללא קונדום, קח אתה PREP ואל תסמוך על טיפול PREP של פרטנרים מזדמנים
ד``ר רונן הולנד30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)