פרטנר לסקס על prep

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטנר לסקס על prep
    צחי
    24/01/2018

הי, אני מקיים יחסי מין עם גבר שלוקח prep על בסיס קבוע. הוא בזוגיות ומקיים יחסי מין עם הרבה פרטנרים. אני מכיר אותו היטב כמה שנים וסומך עליו. לאחרונה קיימנו יחסי מין לא מוגנים, כי התחייב בפניי שהוא שלילי ועל prep ובמעקב. ליתר בטחון נבדקתי לאחר מספר שבועות ויצאתי שלילי.
    השאלה שלי היא האם פרטנר שלוקח prep מבטיח לי הגנה גם כן ...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטנר לסקס על prep

הוספת תגובה

• Prep לא ערבות להגנה

שי
    24/01/2018

לא בא להטיף אבל מי שמקיים יחסים עם מלא פרטנרים הוא האחרון שאתה יכול לסמוך עליו ופרפ הוא ממש אבל ממש לא תחליף לקונדום ( גם קונדום לא מגן ממש ) אתה לא באמת יודע עם הוא עקבי עם הprep אתה גם לא יודע עם הוא טרי עם הprep . המלצה שלי , להיזהר מחברי הקהילה שהם אומרים לך ״הכל בסדר״ כי הם בעצמם לא יודעים . וסתם שתדע אני מתמחה באיכילוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה של קונדום ביחסי מין מאיידס למתמחה...שי

רועי
    24/01/2018

מדוע קונדום לא מגן ממש? באילו מקרים הוא לא מגן ממש??
    הבהרה דחופה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה של קונדום ביחסי מין מאיידס למתמחה...שי

רועי
    24/01/2018

מדוע קונדום לא מגן ממש? באילו מקרים הוא לא מגן ממש??
    הבהרה דחופה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנת קונדום

שי
    26/01/2018

קונדום תלוי באיכות שלו הוא לא הגנה מקסימאלית אבל בהחלט עדיף אותו מאשר בלי ... הוא מאוד תלוי באקט החדירה ככל שהחדירה יותר אגרסיבית ותלוי גם באיבר המין הגברי אז הקונדום יכול להיקרע בלע להרגיש ויש מקרים שנעשים קרעים עדינים בכיפת הקונדום שאתה בכלל לא יכול להשים לב . לכן.. ההמלצה ברוב המקרים היא כמובן קונדום אבל עדיף עם פרטנר קבוע ואם אין לא את זה ולא את זה יש עוד דרכים להנות בסקס מלבד חדירה . בנינו .. זה לא כזה חוויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אחראי על בריאותך. אם אתה מקיים יחסים אנאליים ללא קונדום, קח אתה PREP ואל תסמוך על טיפול PREP של פרטנרים מזדמנים

ד``ר רונן הולנד
    30/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו