חשש להדבקה בנגיף בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להדבקה בנגיף בתחילת הריון
    אנונימית
    24/01/2018

שלום רב
    אני בת 24 נשואה באושר רב ואם לילד
    לפני ארבע שנים עדיין היינו עם בעלי בשלבי התנסות ועשינו לא מעט שטויות.. אחת מהן הייתה שלישיה עם ידיד טוב של שנינו בלי קונדום.
    בבקשה הימנעו מהטפות, החשש והצער שאני עוברת על כך בכל יום לא עוזב אותי לרגע וזה העונש והלמידה הכי טובים שקיבלתי.
    כמובן שביצעתי בדיקה לנגיף כחודשיים אחרי אבל לאחרונה עקב נפיחות חוזרת בבלוטות הלימפה ופצע לבן שהופיע לי על הלשון, כמובן שגוגל העלה חשש לנשאות של הנגיף ולא עבר עלי לילה אחד שקט מאז.
    אנחנו לא בקשר עם הבחור וזה לא מישהו שהייתי סומכת עליו ב 100% כיום, מקריאה חוזרת בגוגל הבנתי שעשיתי טעות וביצעתי את הבדיקה רק פעם אחת ומוקדם מדי. יש לי תור לרופאת המשפחה שלי ביום ראשון הקרוב ואני אבקש ממנה בדיקה חוזרת אבל עד שאבצע את הבדיקה ואקבל את התשובות, החרדות רק ירקיעו שחקים וגם.. אני בתחילת הריון ממש עכשיו.
    בבקשה תשברו לי כמה מיתוסים על איידס, האם אוכל ללדת את הילד? האם באשמתי אני ובעלי נשאיר את הילדה לבד בעולם בגיל צעיר? האם הכל חרב עלי כמו שזה מרגיש? החרדה לא מפסיקה. אנא מכם, אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם עשית בדיקת קומבו חודשיים אחרי המגע והיא יצאה שלילית, אז את שלילית ל HIV

ד``ר רונן הולנד
    30/01/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו