קונדום נקרע במהלך האקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום נקרע במהלך האקט
    אלי
    08/02/2018

שלום ד"ר,
    אני בחור גיי פסיבי בן 21.
    שכבתי היום לראשונה בחיי עם בחור בן 18
    שלו דווקא יש ניסיון מיני, אך לטענתו עושה מוכן בלבד, אם כי לא נבדק מעולם.

במהלך האקט הקונדום נקרע ולקח לנו משהו כמו חצי דקה להבין את זה. אמנם הוא לא גמר, אבל ה-precum שלו בוודאות נכנס פנימה.

האם יש חשש גבוה להידבקות?

אודה לעזרתך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום נקרע במהלך האקט

הוספת תגובה

• כנס - המלצה

א
    09/02/2018

שלום, אני אינני הרופא כאן, אבל לא ממליץ לך לחכות לתשובה בפורום לדבר כזה, אם עדיין לא עברו 72 שעות, ואינך בטוח בסטטוס של הפרטנר שלך, אמליץ לך לפנות למיון ושם יוחלט האם לתת לך טיפול מונע (PEP), עדיף שלא לקחת סיכונים בכלל בדברים האלה.
    אופציה נוספת היא ללכת מחר בבוקר עם הפרטנר לוועד למלחמה באיידס ושיבצע בדיקה מהירה שתינתן תשובה תוך חצי שעה - חשוב לדעת שהתשובה תשקף את הסטטוס שלו שלושה חודשים אחורה.
    אפשר לעשות גם את שניהם כך שאם יצא שלילי בבדיקה תוכל לנשום קצת לרווחה אבל זה לא אומר שאין צורך בטיפול מונע.
    המון בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

כותב הפוסט
    09/02/2018

לא הספקתי ללכת אתמול וכבר שבת עוד מעט.
    אני לא חושב שאספיק לקבל טיפול ב-72 השעות הקרובות :(

אני מקווה מאוד שאני לא לוקח סיכון גדול מדי, בהתחשב בנסיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

א
    10/02/2018

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסה לבקש מהפרטנר לבצע בדיקת דם ל HIV. בכל מקרה תבצע גם אתה בדיקה שלושה שבועות אחרי המגע.

ד``ר רונן הולנד
    10/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה. השאלה היא מהם סיכויי ההדבקה בהתחשב בעובדה שזו פעם ראשונה ובנתונים? אשמח לתשובה

כותב הפוסט
    11/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו