מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום נקרע במהלך האקטאלי08/02/2018
שלום ד"ר,
אני בחור גיי פסיבי בן 21.
שכבתי היום לראשונה בחיי עם בחור בן 18
שלו דווקא יש ניסיון מיני, אך לטענתו עושה מוכן בלבד, אם כי לא נבדק מעולם.
במהלך האקט הקונדום נקרע ולקח לנו משהו כמו חצי דקה להבין את זה. אמנם הוא לא גמר, אבל ה-precum שלו בוודאות נכנס פנימה.
האם יש חשש גבוה להידבקות?
אודה לעזרתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס - המלצה
א09/02/2018שלום, אני אינני הרופא כאן, אבל לא ממליץ לך לחכות לתשובה בפורום לדבר כזה, אם עדיין לא עברו 72 שעות, ואינך בטוח בסטטוס של הפרטנר שלך, אמליץ לך לפנות למיון ושם יוחלט האם לתת לך טיפול מונע (PEP), עדיף שלא לקחת סיכונים בכלל בדברים האלה.
אופציה נוספת היא ללכת מחר בבוקר עם הפרטנר לוועד למלחמה באיידס ושיבצע בדיקה מהירה שתינתן תשובה תוך חצי שעה - חשוב לדעת שהתשובה תשקף את הסטטוס שלו שלושה חודשים אחורה.
אפשר לעשות גם את שניהם כך שאם יצא שלילי בבדיקה תוכל לנשום קצת לרווחה אבל זה לא אומר שאין צורך בטיפול מונע.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
כותב הפוסט09/02/2018לא הספקתי ללכת אתמול וכבר שבת עוד מעט.
אני לא חושב שאספיק לקבל טיפול ב-72 השעות הקרובות :(
אני מקווה מאוד שאני לא לוקח סיכון גדול מדי, בהתחשב בנסיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
א10/02/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה לבקש מהפרטנר לבצע בדיקת דם ל HIV. בכל מקרה תבצע גם אתה בדיקה שלושה שבועות אחרי המגע.
ד``ר רונן הולנד10/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. השאלה היא מהם סיכויי ההדבקה בהתחשב בעובדה שזו פעם ראשונה ובנתונים? אשמח לתשובה
כותב הפוסט11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)