טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום במהלך טיול בשביל עפר ראיתי קונדום שנראה שהיה בשימוש ממש לאחרונה. זה שביל שעוברות בו מכוניות. דרכתי די קרוב לקונדום המשומש. לאחר כשעה ישבתי על החול והרגשתי שחול שנהדף מהנעל שלי ניתז לתוך עייני. אני חושש שמא הנעל באה במגע עם הפרשות זרע או הפרשות נרתיק מאזור הקונדום. כי היה זה שביל שאנשים הולכים בו וגם רכבים שיכלו לפזר שאריות נוזלי גוף ולאחר מכן החול שבא במגע עם הנעל הגיע לעיניים שלי. האם ניתן להידבק כך באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד