מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידס שנעשתה תאילנדיוסי22/02/2018
האם מישהו מהמוחים יכול לאשר לי שאכן על פי התמונה המוצרפת הבדיקה אכן שלילית?
המסמך חתום על ידי בית חולים מקומי ולא צולם במלואו .. נראה די מהימן
מדובר בבדיקה עם בחורה שאיתה שכבתי וביקשתי שתיבדק
האם ידוע על מקרים שבתי חולים מזייפים או משקרים תשובות לגבי תוצאות .. כי לא הייתי נוכח בבדיקה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדוק את הפרטים
ל23/02/2018למשל גיל רשום 40, תבדוק מספר זהות שתראה לך ת.ז שלה. זה נראה די אמין והבדיקה מצוינת דור רביעי שיכולה לתת תמונת מצב שלושה שבועות אחורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יוסי23/02/2018תודה על התגובה..
לציין כי אכן וידאתי את פרטיה הרשומים בתעודה המזהה כולל מספר זהות ותאריך לידה שזהה למכתב של בית החולים .. בנוסף התוצאות הגיעו במעטפה סגורה וחתומה של בית החולים עם הקבלה על תשלום הבדיקה .והבדיקה בוצעה אתמול בערב , כמו כן הבחורה הראתה לי את סימן הדקירה בזרוע שבה עברה את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיה רגוע
ל23/02/2018אז אתה יכול להירגע לגמרי. בלי קשר אתה תיבדק שלושה שבועות אחרי המקרה בארץ. בטוח שהבדיקה שלך תצא שלילית. תמשיך להנות מהטיול!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי23/02/2018קודם כל ממש כל הכבוד על המכנה המהיר ..
תודתי לא תהלום מספיק את ההרגשה שבזכות המענה המהיר והחשוב כל כך!!
עכשיו אוכל להמשיך לטייל בראש רגוע ..
ושוב תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתכתבות..
יוסי07/03/2018אתמול ניגשתי לבית חולים פרטי בבנגקוק וביצעתי בדיקת דם לצורך בדיקת איידס..
בבדיקה יצא שלילי .. עד כמה אני יכול להיות רגוע? לציין כי גם הבדיקה של הבחורה הייתה שלילית ומצורפת בהודעות למעלה..
האם לערוך בדיקה נוספת בארץ ומתי?
לציין כי ביומיים האחרונים יצאו לי באיזור הגב כ- 5-6 שומות /נקודות שומן קטנות ובאיזור היד האחורית כתם בעור כהה בקוטר 3 ס״מ .. האם יש קשר?? לציין כי הייתי חשוף די הרבה לשמש בשבועיים האלו.. תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הכתוב הם משתמשים בבדיקה מדור רביעי, בדיקה באמינות גבוהה
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. האם
יוסי07/03/2018עליי לבצע בדיקה נוספת בארץ?
יש קשר לשומות בעור שציינתי לעיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה שלה דור רביעי..
ל07/03/2018שים לב שהרופא ציין שהיא דור רביעי לגבי הבדיקה שלה(משקפת מצוין את המצב של הנבדק 3-4 שבועות טרם הבדיקה).
הבדיקה שאתה ביצעת נקראת ECLIA זו בדיקה שעובדת על נוגדנים בשיטה קצת שונה מELISA דור 3, הבדיקה שביצעת משקפת מצוין את מצב הנבדק 3 חודשים טרם הבדיקה. אם ברצונך להסיר חשש בצע את הבדיקה בארץ, חלוף 4 שבועות מהמקרה, בארץ הבדיקה נקראת "בדיקת קומבו" שהיא דור 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)