מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה 85 יום מהמגעתומר25/02/2018
שלום לדוקטורים,יש לי שאלה קטנה.
לא מזמן היה לי חשש מאוד כבד למחלת האיידס ובצעתי 4 בדיקות האחרונה שבהן 85 ימים מהמגע המסוכן ויצא שלילי בכולם מה גם שבבדיקה האחרונה הבאתי את הבחורה להבדק איתי אמרתי לה שאם לא תבוא יהיו השלכות היא באה ויצא שלילי גם .
בגלל תסמינים ומיחושים שונים שכללו כאבי גרון בצעתי בדיקות מעמיקות וגילו לי זיבה בגרון וקיבלתי טיפול ועשיתי בדיקה טיפה ליפני סיום האנטיביוטיקה משטח גרון ויצא תרבית שלילית לחיידק ברוך ה' יתברך.
עכשיו אני מתחיל לחשוב אולי החיידק הארור השפיע לי על בדיקת האיידס וגרם להן להיות שליליות ?
יש מצב כזה?
אולי מדובר בזן חדש שמשפיע על הזיבה?!?!
אני בפאניקה מאתמול בלילה שהתוצאות שקיבלתי לא אמינות בבקשה תענו בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין השפעה של חיידקים מכל סוג שהוא על תוצאות של בדיקת HIV
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר רק הבהרה
תומר27/02/2018תודה רבה דוקטור הרגעת אותי מאוד.
עברתי תקופה של ייסורים הגעתי למצב שהרופאת משפחה לא רוצה לשמוע ממני על איידס יותר אמרה לי לא לבקש יותר בדיקות ולא לפנות אליה בנושא בכלל. האם הבדיקה של 85 ימים אמינה ?
הרופאה אמרה לי שגם הבדיקה של ה40 ימים שלי אמינה והייתי צריך לעצור שמה.
האם באמת קשה להדבק באיידס במין הטרוסקסואלי וגינלי?אם הבחורה נשאית לא מטופלת כמובן.
ועוד שאלה הלכתי לדוג ביום שבת בבוקר בחוף שקמונה בחיפה ונחתכתי מקרס ברגל שהייתה תקועה שמה בסלעים חלודה. אם אחד הדייגים שהיו שמה גם נשא לא מטופל ונחתך גם מהקרס האם יש חשש להדבקה?
אני מחוסן לטטנוס כי במילואים חייבו את הפלוגה לפני אימון בשנה שעברה אז לא דאגתי אך המקרה פתאום חוזר ומהדהד בראש שלי בהקשרים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כאילו אתה חרדתי מהדבקה בלי קשר לעובדות הרפואיות, יתכן שצריך לטפל במישור הרגשי ולא במישור של מחלות מין
ד``ר רונן הולנד03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור הולנד
תומר03/03/2018בחיים לא הייתי חרדתי ממחלות מין לא פחדתי שנאתי קונדומים עד שהיה מקרה ספציפי שכל התסמינים התאימו לאיידס מחלה כמה ימים אחרי קיום יחסי המין לשון לבנה וכו.זה מה שנתן לי טריגר לחרדה למרות כל הבדיקות השליליות בהתחלה לא האמנתי הייתי בטוח שיש טעות.
אני אטפל בזה, תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)