שאלה מת מפחד מבדבקה באיידס מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מת מפחד מבדבקה באיידס מה לעשות
    משה
    28/02/2018

אתמול נפגשתי עם מישהי. לא התנשקנו בפה (נשיקה צרפתית) אך היא נישקה וליקקה אותי בצוואר ובידיים. היא גם נשכה אותי בזרוע והאזור הפך אדמומי וליקקה אותי באותו האזור. בנוסף, השתפשפנו עם הבגדים לאחר מכן,ניגשתי לשרותים להטיל שתן ולאחר מכן ראיתי כתם נוזל בקור סנטימטר על המכנס באיזור הרוכסן....איני יודע האם מקור הכתם הוא השתן שלי או הפרשות נרתיק ממנה. אני חושש שמא הנוזל יכול היה יכול להגיע לפין שלי או לפצעון שהיה לי על הבטן התחתונה ובשעה שהשתפשנו נוזל שלה היה יכול להגיע לפצעון למרות שהיתה עם בגדים. דבר נוסף, היא ליטפה לי את הפנים כולל השפתיים והעניים. אולי היא נגעה בהפרשותיה ואלו עברו לעין או לשפתיים.היא גם שרטה אותי בידיה. אך לא הבחנתי בפציעה אצלי שנגרמה מהנשיכות או השריטות רק אדמומיות שחלפה לאחר שעה. האם האירועים מעלים חשד להדבקה באיידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה מת מפחד מבדבקה באיידס מה לעשות

משה
    28/02/2018

אני סובל מדלקת חניכיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שתיארת אין כלל חשש להדבקה ב HIV

ד``ר רונן הולנד
    28/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו