סיכוי להדבק מהשלוק שלקחתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להדבק מהשלוק שלקחתי
    מורן
    10/03/2018

שלום רב,
    יש לי שאלה ואני לא יודעת עם זה קשור לפה אז מתייעצת.
    הייתי בארוחת ערב אם בת זוגתי אצל משפחתה.אמא שלה נשאית הנגיף hiv ואחותה חולה במחלת האיידס.כמובן שאחותה מטופלת בתרופות נשואה ומתפקדת נהדר ביום יום.שעשינו את הקידוש אחותה שתתה מהכוס יין של הקידוש ואז העבירה אליי ולגמתי והעברתי הלאה לשאר בני המשפחה.לאחר מכן הייתי בסרט שאולי נדבקתי כי יש לי כמה שיניים עם חורים בשן עמוקים כאלה ולפעמים יש לי דלקות חוזרות בשיני בינה הכלואות שצריך לעקור וכו.
    בת הזוג שלי הסבירה שלי שאין סיכוי להדבק מהשלוק שלקחתי מכיוון ואין שם ריכוז גבוהה של הנגיף ברוק שמועבר משתיה משותפת וחד פעמית מטעימת יין של קידוש.אך הבינה לפחדיי וניסתה לתמוך ולהרגיע.
    האם זה אפשרי להדבק בצורה שלקחתי שלוק מהכוס יין ויש לי חורים בשיניים מסויימים חורים עמוקים וחשופים יחסית(לא פתוח בעור אבל החורים גדולים כמו שן חסרה)שאחותה החולה בhiv העבירה לי?
    צודה על העזרה דוק אני מאוד בלחץ ועשיתי כבר בדיקה לפניי שבוע קבלתי תשובות ואין לי את המחלה ואני לא נשאית ברוך השם.
    תודנ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוספתי פרט נוסף לשאלה

מורן
    10/03/2018

אני רק אוסיך שיש לי קצת כאבים בשיניים בלי קשר אולי מתחיל דלקת או משהו עוד לפניי המקרה בלי קשר...אז אני לא יודעת עם יש שם משהו פתוח בפה או לו או מוגלה אין לי מושג...זה כאבים שחוזרים על עצמם כל הזמן כי אני מפחדת לטפל בשיניים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניתן להידבק ב HIV ע"י שימוש בכלים משותפים. אדם שמטופל בקוקטייל לא יכול להדביק כלל, גם לא בקיום יחסי מין

ד``ר רונן הולנד
    15/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו