מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי 3 שאלות בנוגע לhivבן11/03/2018
שלום!
האם יש סכנת הדבקה בhiv במקרים הבאים:
1. התנשקתי עם משהו והיו לי בשפתיים חתכים הנובעים מיובש... אם גם לבחור השני היו חתכים כאלו, האם יתכן שאדבק ממנו במידה והוא נשא לא מטופל?
2. אם קיימתי אוננות הדדית עם בחור ויתכן שכשהבחור גמר קצת מהזרע שלו טיפטף על התחתונים שלי - במידה וכשלבשתי את התחתונים קצה הפין שלי נגע בזרע שלו (בהנחה והזרע מכיל את הנגיף).
3. אם בחור נשא לא מטופל נגע באצבעותיו באיבר מינו (שיתכן והיה עליהן קצת מנוזל הזרע שלו) ומיד לאחר מכן הוא נגע לי בפתח פי הטבעת (ניסה להחדיר אבל לא היתה חדירה) אך יתכן שיש לי פצע (שנובע מטחור) באיזור שבו הוא נגע. מה הסיכון?
**אציין שמלבד הדברים הללו לא בוצעו כלל חדירות אנאליות ולא מין אורלי. האם אחד או יותר ממה שרשמתי מצריך לגשת למיון לבקשת טיפול מונע? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לשניכם היו פצעים פתוחים מדממים בשפתיים כאשר התנשקתם (מה שלא סביר) אזי יש סיכון תיאורטי בהדבקה. שאר המצבים אינם חשודים להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד15/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)