מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החדרת הנגיף לרקטום באצבעאריאל18/03/2018
יש לי שאלה נוספת
רציתי לדעת האם קיימת האופציה להחדיר את הנגיף על ידי אצבע לגוף
כלומר לקחת דם או כל נוזל מדבק אחר ולהחדיר אותו לפי הטבעת
הסיטואציה שאני חושש ממנה היא
ביקרתי אצל מעסה והיא החדירה לי אצבע עם כפפה לפי הטבעת
עכשיו יש לי חששות קצת לא הגיוניות אבל הם מטרידות אותי
1.אם הכפפה לא היתה נקייה והיא החדירה לי את האצבע אני נמצא בסיכון להדבקות ב hiv?
2. אם המעסה לקחה דם או כל נוזל מדבק אחר והחדירה לי אותו האם אפשר להידבק מהצורה הזאת ב hiv ?
כל העיסוי בפרוסטטה נעשה למשך 20 שניות בלבד
???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה. צריך מגע ישיר של דם, זרע, נוזלי נרתיק עם כלי דם פתוח בפי הטבעת שלך, קשה להאמין שתיווצר סיטואציה כזו
ד``ר רונן הולנד20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אריאל20/03/2018בעצם הייתי אמור להרגיש או לראות אם היה לי איזה שהוא כלי דם פתוח בפי הטבעת או שאי אפשר לדעת אם הקיים כלי דם פתוח ?
מהסיטואציה הזאת שתיארתי היית מציע להיבדק או שאני סתם נמצא בחרדה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)