מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעים קטנים כאלה על שק האשכיםעזרה07/04/2018
קיימתי יחסי מין ברומניה עם זונה.
הייתי עם קונדום, הפחד שלי הוא שהיו לי פצעים קטנים כאלה על שק האשכים ואולי גם על איבר המין מגירוד לא מדממים ולא כל כך פתוחים אבל בכל זאת פצעים קטנים של גירוד.
האם זה מספיק בשביל שהנגיף יחדור ?
או שהוא יכול לחדור אך ורק אם היה פצע ממש פתוח ומדמם ??
בדיקת קומבו בוצעה אחרי שבועיים ושלושה שבועות ויצאה שלילית ... תעזרו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנת הדבקה דרך פצעונים בעור
ד``ר מרגלית לורבר07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור עזרה בבקשה אחרונה
עזרה אחרונה07/04/2018תודה על התשובה שאלה אחרונה רק.
חייב להבין. האם בכדי להדבר הנוזל עצמו עם הומרוס צריך לחדור לפצע? או שהוירוס פשוט נספג דרך הפצע ?
הכוונה היא אם הפצע לא מספיק עמוק בכדי שנוזל יכנס אליו אז אין סיכוי להדבק ?
והאם קומבו שלילי כעבור שבועיים וכעבור שלושה שבועות מצריך עוד בדיקה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדבר=להדבק ומרוס=וירוס
תיקון מילים07/04/2018רק תיקנתי את המילים הנל
אשמח לתשובה אני מפחד מאוד דוקטור יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכנת הדבקה אני בדרך! העור
ד``ר מרגלית לורבר07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר הסבר בבקשה ?
והקומבו?07/04/2018הנגיף יכול לעבור רק אם הנוזל עצמו חודר לתוך הפצע ??
והאם הקומבו שעשיתי אמין כעבור שבועיים ושלושה בבקשה עני לי על זה וכך תשחררי אותי מן הפחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור יקרה יש בידייך את היכולת לעזור לי בתשובה אחת. בבקשה עזרי לי.
בבקשה תעזרי לי07/04/2018הנגיף יכול לעבור רק אם הנוזל עצמו חודר לתוך הפצע ??
והאם הקומבו שעשיתי אמין כעבור שבועיים ושלושה ????
בבקשה עני לי על זה וכך תשחררי אותי מן הפחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזור על קומבו שישה שבועות אחרי הארוע
ד``ר מרגלית לורבר07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחנן אני חייל
דוקטור בבקשהה07/04/2018תעני לי בבקשה על שאלותיי דוקטור יקרה עזרי לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנגיף יכול לחדור רק דרך ריריות
ד``ר מרגלית לורבר07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך פצעים של גירוד
דרך פצעים07/04/2018האם דרך פצעים קטנים על איבר המין שנוצרו בעקבות גירוד יכול הhiv לחדור ? פצעים קטנים לא היה דימום מהם בזמן היחסי מין, לפחות לא דימום שראיתי או הרגשתי.
דוקטור אנא עזרי לי יקירה, אני לא מצליח להרדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור אנא תסבירי לי בקצרה על השאלה אני לא מצליח לתפקד
? בבקשה תשובה07/04/2018האם דרך פצעים קטנים על איבר המין שנוצרו בעקבות גירוד יכול הhiv לחדור ? פצעים קטנים לא היה דימום מהם בזמן היחסי מין, לפחות לא דימום שראיתי או הרגשתי.
דוקטור אנא עזרי לי יקירה, אני לא מצליח להרדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)