אפשר להדבק כך? תשובתך חשובה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להדבק כך? תשובתך חשובה לי
    שלום וברכה
    08/04/2018

קיימתי יחסי מין מוגנים עם זונה .
    אך העור על איבר המין שלי היה קצת פצוע בעקבות גירוד.
    הפצע הוא שטחי ולא פתוח אבל העור פצוע יחסית.
    האם בכדי להדבק יש צורך שהפצע יהיה גדול מספיק בכדי שנוזלי הפרשות הנרתיק יחדרו אליו ??? או שהנוזל יכול גם להיות על הפצע הווירוס עצמו חודר לבד ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה כל השאלה ששאלתי מתחנן בפניכם

תענו לי מתחנן !
    08/04/2018

קיימתי יחסי מין מוגנים עם זונה .
    אך העור על איבר המין שלי היה קצת פצוע בעקבות גירוד.
    הפצע הוא שטחי ולא פתוח אבל העור פצוע יחסית.
    האם בכדי להדבק יש צורך שהפצע יהיה גדול מספיק בכדי שנוזלי הפרשות הנרתיק יחדרו אליו ??? או שהנוזל יכול גם להיות על הפצע הווירוס עצמו חודר לבד ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופאה ענתה לך אבל כנס

א
    08/04/2018

תקשיב אני יודע כמה אתה לחוץ וחרד ומבין אותך. הסיטואציה שאתה מתאר היא לא סבירה להדבקה. שכן הגבר נדבק דרך החור של הפין והיית מוגן באמצעות קונדום. ביצעת בדיקה קומבו 3 שבועות אחרי והיא מהמינה ב95% לאחר תקופה זו. שום רופא לא יוכל להשקיט את הנפש שלך כי נכנסת למצב של סטרס. תעשה בדיקה 3 חודשים לאחר המגע 90 ימים בדיוק. היא תצא שלילית אני בטוח. ותמשיך בחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אשמח שתקרא ומישהו יענה לי

אם תוכל תקרא
    08/04/2018

האם בגכדי להדבק צריך שהפצע על איבר המין יהיה ממש פתוח ? האם צריך שהנוזל עצמו יחדור לפצע ורק כך גם הווירוס ? הכוונה היא שאם הפצע לא עמוק אז גם הנוזל לא יכול לחדור אליו ? בבקשה אחי, או כל אחד אחר תעזרו לי אני לא מצליח לתפקד ושלושה חודשים כנראה זה לא משהו שאוכל לשרוד בקצב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיה רגוע

רן
    08/04/2018

סיכוי אפסי שנדבקת היות שכדי שתתרחש הדבקה יש צורך בקיום מגע ממושך שיהיה ווקאום בין נוזלי הנרתיק לפצע, הנגיף מת לאחר מספר שניות בודדות באוויר.
    ועוד בכלל ביצעת בדיקה לאחר 21 יום שהיא אמינה לחלוטין.
    תישן בשקט הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה אני חושש .. תקרא גם את זה אם תוכל זה ממש יעזור לי חבר ..

זה בדיוק הפחד
    08/04/2018

העניין הוא שחלק מאיבר המין לא מכוסה בקונדום. בחלק הזה בערך ועל שק האשכים נמצאים אותם פצעים. השאלה היא האם הפצע חייב להיות ממש פתוח ומדמם בכדי להדבק ? זאת אומרת שאם הפצע לא גדול מספיק בשביל שנוזל יחדור אליו אז זה אומר שאין סיכוי להדבק ? או שהנוזל כלל לא חייב לחדור לפצע בשביל להדבק והנגיף פשוט נספג לו דרך הפצע או השפשוף מהגירוד הזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי אפסי עד לא קיים

רן
    08/04/2018

חבר תהיה רגוע הסיכוי אפסי ועוד שעשית בדיקה ששללה הדבקה.
    אני יודע שזה קשה אך אתה חייב לשחרר את החרדה שאתה נמצא בה.
    הגגיף מת באוויר באופן מיידי חייב שיהיה וואקום
    גם מחקרים שבוצעו הוכיחו שהסיכויים להידבק מנשאית שמטופלת בקוקטייל אפסי.
    למען השקט הנפשי שלך בצע שוב בדיקה לאחר חודשיים מהמגע המיני, אבל לאור מה שאתה מספר אתה יכול להיות רגוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה היא אבל

רן עוד משהו חבר
    08/04/2018

אני לא יודע אם הא נשאית בכלל או לא.
    פשוט זה היה ברומניה והיא זונה זה כל מה שאני יודע.
    מעבר לזה אני חייב להבין, מה הכוונה בוואקום ? האם גירודים בעור שעל איבר המין שיוצרים חתכים קטנים בעור הם מקום שדרכו ניתן להדביק ?
    בגדול השאלה היא כזאת : האם כדי להדבק צריך שהנוזל המדביק עצמו יחדור לפצע ?
    או שהנגיף חודר גם ללא הנוזל ? אם תענה לי על השאלה הזאת בהסבר אתה באמת יוצא מלך כי אני לא יכול לתפקד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיב

רן
    08/04/2018

בוא נבין.
    1. אם היא זונה סביר להניח שכל מגע מיני היא דורשת שהגבר ישים קונדום, אני סבור שגם ממך היא ביקשה.
    לכן היא בעצמה מוגנת
    והסיכוי לאיידס נמוך.
    2. וואקום אומר שאין זרימת חמצן בין 2 גופים
    נניח והאיבר שלך היה בתוכה הוא צריך להיות בזמן ממושך וללא קונדום שתתבצע הדבקה
    נגיף האיידס מת לאחר פחות משניה ממגע באוויר והיות שהפצעים שלך באיזור שק האשכים ובתחילת הפין סביר להניח שלא היה וואקום
    3. עשית בדיקה לאחר 21 יום ששללה איידס פה נגמר הסיפור.
    לא מכיר ולא נתקלתי בבדיקה שהיתה כוזבת לאחר שהיתה שלילית.
    אתה חייב להשתחרר ולהכניס לראש שאין לך כלום ולהמשיך עם חייך.
    אני מכיר את התחושה הזאת של הסטרס כל מה שאני מדבר הוא מניסיון.
    אתה באמת יכול להיות רגוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עוזר לי ממש חבר ! רק תענה לי על השאלה הזאת שאני שואל וזהו

השאלה שונה
    08/04/2018

האם כדי להדבק הנוזל המדביק עצמו צריך להכנס לתוך הגוף או לתוך הפצע ?
    כי הפצעים שלי לא עמוקים בכלל, אם אני שם עליהם טיפת מים לדוגמא היא פשוט נופלת משם ולא נכנסת לתוך הפצע ולכן אני שואל : בכדי להדבק הפצע צריך להיות גדול מספיק בעצם בכדי לאפשר כניסה של הנוזל המדביק ?
    אשמח שתענה על זה ספציפית.
    סליחה על החפירה פשוט במצוקה.
    תרבחו ותסעדו, ושבוע טוב איש יקר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי מתחנן על השאלה הזאת

תענו לי בבקשה
    08/04/2018

האם כדי להדבק הנוזל המדביק עצמו צריך להכנס לתוך הגוף או לתוך הפצע ?
    כי הפצעים שלי לא עמוקים בכלל, אם אני שם עליהם טיפת מים לדוגמא היא פשוט נופלת משם ולא נכנסת לתוך הפצע ולכן אני שואל : בכדי להדבק הפצע צריך להיות גדול מספיק בעצם בכדי לאפשר כניסה של הנוזל המדביק ?
    אשמח שתענה על זה ספציפית.
    סליחה על החפירה פשוט במצוקה.
    תרבחו ותסעדו, ושבוע טוב איש יקר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגע דם

רן
    08/04/2018

צריך כמות גדולה ביותר של נוזל בפצע פתוח עם דם כדי שתתרחש הדבקה.
    ובנוסף כפי שהסברתי צריך שזה יהיה בוואקום.
    סיכויי הדבקה אפסיים במקרה שלך.
    אני מציע שתשחרר
    הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה אז תאמר לי אם אני צודק

אוקיי אבל
    08/04/2018

לפי מה שאתה אומר הנוזל המדבק צריך לחדור לגוף דרך פתח כלשהו או פצע ? אם ככה אז אם הפצע לא מספיק פתוח בשביל שנוזל יחדור אליו אז אי אפשר להדבק ?
    צודק ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

רן
    08/04/2018

חבר ביצעת בדיקה והבדיקה יצאה שלילית
    פה נגמר הסיפור.
    תיהיה רגוע.
    סיכויים אפסיים להדבקה כל עוד הנוזל היה באוויר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו