מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לסימפטומים והידבקות באיידספפפפ10/04/2018
לפני שבועיים וחצי נפגשתי לראשונה עם קוקסינלית.
ולראשונה אני הייתי נחדר, שאלתי אם היא שמה קונדום ענתה שכן. אבל לא נראה לי בדיעבד.. בכל אופן החדירה הייתה בערך דקה אחת ללא גמירה .
בבלי קשר אתמול החלטתי לחזור לכושר ולהתחיל אימונים עשיתי אימון רגליים וריצה והשקירים בתאומים פשוט הורגים אותי אין לי אפשרת ללכת אף פעם לא כאב ככה. ובנוסף יצא לי מין פצה בצורת גולה קטנה במפשעה.
בהינתן שלא היה קונדום ויש לי את הזממנים האלו מה הסיכוי שנדבקתי ואלו סימפטומים של נשא?
עוד כמה זמן מומלץ להיבדק?אחרי חודשיים? ואם יש בדיקה אנונימית שלא יופיעה בתיק רפואי ובמחשב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם היית עם קונדום אתה מוגן ב97% והתסמינים שאתה מתאר לא קשורים לתסמינים אקוטיים של HIV
חן11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן אתה טועה ומטעה!
תגובה לחן11/04/2018ההגנה של קונדום מקנה כמעט מאה אחוז!! ממש לא 97! מציע להזהר במה שאומרים כאן! מאיפה הבאת את הדבר הזה?? ומשהו נוסף- בדיקת קומבו אמינה ב95 אחוז מהמקרים לאחר שלושה שבועות, וודאות של כמעט מאה אחוז היא אחרי 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתסמינים שאתה מתאר אינם מרמזים על הדבקה ב HIV. תבצע בדיקת קומבו שלושה שבועות אחרי המגע החשוד, יש מספר מקומות שעושים בדיקה אנונימית. תחפש בגוגל בדיקת איידס אנונימית
ד``ר רונן הולנד11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)