מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הוא יכול לחטוף הרפס בפהמחלות מין12/04/2018
אם אדם קיים יחסי מין עם אישה (עם קונדום) , ולא נגע בה בפה בכלל אפילו לא נישק אותה .
האם הוא יכול לחטוף הרפס בפה בהנחה שהפה שלו לא נגע בה בכלל ? או שהאפס מגיע רק לאיבר שנגע באיזור הנגוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקונדום לא מכסה את כל שטח העור באיזור של אברי המין ולכן יכולה להיות הדבקה בהרפס גם עם קונדום
ד``ר רונן הולנד12/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור הולנד אפשר תשובה ?
אוקיי אבל12/04/2018ואם אדם נדבק דרך איבר המין שלו האם ההרפס יתפרץ לו הפה או רק באיבר המין ?
ועוד שאלה : האם בדיקת hiv שלילית אחרי שבועיים שלושה ו39 ימים ממגע מיני היא אמינה וניתן להוריד את הספק הזה מהראש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש תשובה לשאלה !!!!
מקפיץ12/04/2018אם אדם נדבק דרך איבר המין שלו האם ההרפס יתפרץ לו הפה או רק באיבר המין ?
ועוד שאלה : האם בדיקת hiv שלילית אחרי שבועיים שלושה ו39 ימים ממגע מיני היא אמינה וניתן להוריד את הספק הזה מהראש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה תעזרו לי
???12/04/2018אם אדם נדבק דרך איבר המין שלו האם ההרפס יתפרץ לו הפה או רק באיבר המין ?
ועוד שאלה : האם בדיקת hiv שלילית אחרי שבועיים שלושה ו39 ימים ממגע מיני היא אמינה וניתן להוריד את הספק הזה מהראש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
א12/04/2018תקשיב, לגבי הרפס באיברי המין (סוג 2) אם מתרחשת הדבקה, תהיי התפרצות ימים אחדים לאחר ההדבקה, אי אפשר להתעלם מזה, אלו שלפוחיות כואבות מגרדות ואדומות! לגבי הרפס בשפה (סוג 1) מדובר בסוג אחר של הרפס בכלל והוא נפוץ מאד בקרב האוכלוסייה. אם אתה כל כך חושש לך תבצע בדיקת דם בקופ"ח להרפס סוג 2. עכשיו לגבי הבדיקת קומבו - עשית 3 שבועות אחרי - יצא שלילי - תהיה רגוע! אם אתה רוצה בשביל השקט הנפשי בלבד ותו לא - תעשה גם בתום 90 ימים- זה יצא שלילי. תאמין לי מדבר איתך בן אדם שעבר את אותו לחץ וקשה מזה, תרד מזה, תחזור לחייך, שלילי זה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה , השאלה שלי היא שחשוב לי לקבל תשובה עליה היא האם הדבקה בהרפס דרך איבר המין יכולה להופיע על השפתיים ?
אבל השאלה12/04/2018הכוונה היא בהנחה שנדבקתי דרך איבר המין שלי אז האם אני יכול לחוות את התסמינים על השפתיים ? או שהנגעים יוצאים רק במקום ההדבקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום ההדבקה.
א12/04/2018שוב, הרפס של השפתיים והרפס של איברי המין הם שונים אחד מהשני, זה אותה משפחה אבל לא אותו הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)