סבוריאה פעילה עם גירוי באיזור האף ופצעונים הדבקה בhiv

בפורום זה תוכלו לקבל מידע רפואי וייעוץ בעל מה שנוגע למחלה ולהתייעץ על נושאים כמו בדיקות רפואיות, דרכי הידבקות, טיפול במחלה, קוקטייל תרופות, PrEP ועוד

מנהל הפורום

ד"ר מרגלית לורבר
לקביעת תור אצל ד"ר מרגלית לורבר ללא פרסום בפורום
 
  • סבוריאה פעילה עם גירוי באיזור האף ופצעונים הדבקה בhiv
    יאיר
    16/04/2018

    שלום. אני גבר בן 30 שסובל מסבוריאה קשה בפנים באיזור האף מעל הפה סנטר ופצעונים על וליד האף. והיה לי מפגש עם אישה. במפגש הזה היא שמה את ישבנה החשוף (ללא תחתונים) על הפנים שלי על איזור האף ומתחת לאף ככה שהוא נגע ישירות בפי הטבעת החשוף שלה, היא גם הכניסה אצבע פנימה והוציאה כמה פעמים בין לבין. בחיפוש באינטרנט ראיתי שנוזלי הרקטום עלולים להיות מאוד מדבקים ובעלי סיכון גבוה להדבקה כמו דם ואף יותר מכך וגם ראיתי שהוועד למלחמה באיידס הוסיף את נוזלי הרקטום לרשימה, מה שלא היה בעבר. השאלה שלי כרגע בעקבות המקרה עם האישה והמידע הזה מה הסיכוי להדבקה ב hiv בדרך הזאת? והאם יש מקום לדאגה ? תודה רבה אשמח לקבל תשובה בהקדם.

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קשה להעריך מה רמת הסיכון כי זה תלוי בגורמים רבים שאתה לא מתאר. בכל מקרה כדאי לבצע בדיקת דם שלושה שבועות אחרי המגע

    ד``ר רונן הולנד
    17/04/2018

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • איזה גורמים?

    יאיר
    17/04/2018

    זה קרה לפני פחות מ48 שעות האם יש צורך ללכת לקבל טיפול מונע?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


