אמינות קומבו+שאלות נוספות(אני ממש מבקש תשובה בהקדם מאחד הרופאים אני בחרדות נוראיות)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמינות קומבו+שאלות נוספות(אני ממש מבקש תשובה בהקדם מאחד הרופאים אני בחרדות נוראיות)
    גדי
    14/05/2018

1. מהי אמינותה של בדיקת הקומבו אחרי 27-28 ימים לאחר המגע? האם אפשר להסתמך עליה ב100%?

2. כנראה אבדק שוב ליתר ביטחון כאשר יעברו 3 חודשים מהמגנע (לפי ההמלצות בארץ ובעולם) במידה והבדיקה שלילית שוב האם אפשר להסתמך עליה ב100%?

3. האם יש סיכוי או קרה מקרה של תשובה שלילית כוזבת לאחר 3 חודשים?

4. שאלות לגבי קריעת קונדום, האם כאשר קונדום נקרע זה תמיד או בדרך כלל קרע משמעותי ונראה לעין?

5. האם יש סיכוי לקרעים קטנים ובלתי מורגשים?

6. האם הנגיף יכול לעבוד דרך קרע קטן בקונדום?

7. אם נשרטתי באיבר המין במהלך המגע והיה דם קרוש (לא פצע פתוח ומדמם) האם הנגיף יכול לעבור?

אלה כל השאלות שלי, אשמח עם תענו בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה לפחות לחלק מהשאלות

גדי
    14/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים יקרים אני מתחנן תנו לי תשובות בהקדם

גדי
    15/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה יחס

גדי
    16/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו