מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש יומי וקבוע ב- PrEP -Emtrivirבן30/05/2018
שלום ד״ר!
אני ספורטאי מקצועי, צעיר ובריא.
אני מקיים יחסי מין עם גברים - אך ורק באופן מוגן. העניין הוא שעקב חרדה גדולה מפני הידבקות בנגיף ה-Hiv, התחלתי שימוש יומי וקבוע ב- PrEP -Emtrivir.
על פניו אני מרגיש שהטיפול מיותר כי אני לעולם לא אעשה מין לא מוגן, אך עקב ירידה משמעותית במפלס החרדה שלי - אני ממשיך לקחת. החשש המרכזי שלי הוא, מן הסתם, תופעות הלוואי (שקראתי לגבי כולן).
עקב זה שאני ספורטאי ואורח החיים הבריא מאד קריטי עבורי, הייתי רוצה שבאופן כן ומקצועי אם תוכל לרשום לי כאן מה הדברים הכי נוראיים שעשויים לקרות לי בטווח הארוך כתוצאה משימוש יומי ב-Emtrivir? האם נזקים שיווצרו הם הפיכים ויחלפו עם הפסקת הטיפול? מה הדבר הכי נוראי שדווח עקב שימוש בתרופה אצל אדם בריא? אשמח מאד לעזרה כי אני נורא מודאג ומרגיש שחייב הכוונה (שלא קיבלתי כמו שצריך מרופא המשפחה שנתן לי את המרשם לתרופה). תודה מקרב לב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של אמטריביר
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2018יש מעט מאד תופעות לוואי
פגיעה בתפקוד הכליות נדיר אבל מחייב בדיקות מעקב
פגיעה בעצמות - אוסטיופורוזיס נדיר ועלול להיפגע אחרי שימוש ממושך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)